Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Isuzu D-Max: Συνεχίζει να σαρώνει τα διεθνή βραβεία

Isuzu D-Max: Συνεχίζει να σαρώνει τα διεθνή βραβεία

15.857 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2023)

Το Isuzu D-Max έλαβε για μια ακόμη φορά τον τίτλο του «Καλύτερου Επαγγελματικού Παντός Εδάφους» για το 2023, συνεχίζοντας το σερί με τις πρωτιές και τα βραβεία στους διεθνείς διαγωνισμούς.

Με τον τίτλο του «Καλύτερου Επαγγελματικού Παντός Εδάφους»

Υπερασπιζόμενο το τίτλο από το 2022, το Isuzu D-Max διέπρεψε στην κατηγορία των βραβείων Fleet News Awards 2023, κερδίζοντας τον τίτλο του «Καλύτερου Επαγγελματικού Παντός Εδάφους» χάρη στην αξιοπιστία του, την ευελιξία του και τις δυνατότητές του. Συνδυάζοντας την καλή οδική συμπεριφορά εντός και εκτός δρόμου, το ωφέλιμο φορτίο 1 τόνου και την ικανότητα ρυμούλκησης 3,5 τόνων, το ιαπωνικό Pick-up έλαβε έπαινο ως εξαιρετική επιλογή στόλου, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη το λογικό κόστος και η αξιοσημείωτη εγγύηση. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως τα Fleet News Awards είναι τα πιο διάσημα και περιζήτητα βραβεία του κλάδου του στόλου.
 

Σημείωσε αύξηση πωλήσεων στο Ην. Βασίλειο

Το εν λόγω βραβείο έρχεται μετά τον τίτλο του «Best Pick-Up» που έλαβε πριν λίγο καιρό, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αύξηση των πωλήσεων για το 2022 στο Ην. Βασίλειο για την Isuzu, όπου κατέγραψε αύξηση 17,89% σε σχέση με το 2021. Από τις συνολικές πωλήσεις του D-Max, η έκδοση  Business κατείχε το 34% παρά το γεγονός ότι το V-Cross παραμένει η best-seller της μάρκας.
 

Πλήρης εξοπλισμένο με τα τελευταία συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Το Isuzu D-Max είναι επίσης μια τόσο δημοφιλής επιλογή στόλου λόγω των προτύπων τεχνολογιών ADAS. Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS) που είναι ενσωματωμένα σε κάθε μοντέλο, με χαρακτηριστικά όπως αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, έξυπνο περιοριστή ταχύτητας και προειδοποίηση και πρόληψη αναχώρησης από τη λωρίδα κυκλοφορίας.
 

«Το D-Max είναι ένα πραγματικό εργαλείο»

Οι κριτές του βραβείου σχολίασαν: «Το D-Max είναι ένα πραγματικό “εργαλείο” που διαπρέπει στους τομείς κοινής ωφέλειας και της γεωργίας. Είναι στιβαρό, υψηλής ποιότητας και πολύ αξιόπιστο, αλλά επίσης οδηγεί καλά και υποστηρίζεται από εξαιρετική πενταετή εγγύηση με ανταγωνιστικό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε