Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Με αεροδυναμικό & οικολογικό προφίλ, το Fiat Ducato στο Caravan Salon

2.349 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2024)
Με αεροδυναμικό & οικολογικό προφίλ, το Fiat Ducato στο Caravan Salon

- Αυτόματο κιβώτιο AT8 για απόδοση ισχύος 180 ίππων με ροπή 450Nm
- Ψηφιακό ραδιόφωνο DAB NAV 10 ιντσών, ADAS & νέα σχεδίαση στο εμπρόσθιο τμήμα
- 24/7 η οδική βοήθεια της Stellantis σε 10 διαφορετικές γλώσσες

Αυτόματο κιβώτιο AT8 για απόδοση ισχύος 180 ίππων με ροπή 450Nm

Οι Γερμανοί αγαπούν το Ducato, απόδειξη το γεγονός πως επί 16 συνεχόμενα έτη ψηφίζεται ως το «Best Motorhome Base Vehicle of the Year» (που αφορά στη βάση του τροχόσπιτου) από τους αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού Promobil. Κατά συνέπεια θα μπορούσε να πει κανείς πως η παρουσία του μοντέλου της Fiat Professional στην 63η έκθεση του Caravan Salon στο Düsseldorf είναι αναμφισβήτητα πρωταγωνιστική. Όχι τυχαία βέβαια, μιας κι έρχεται πιο οικολογικό, αλλά και πιο αεροδυναμικό.
Συγκεκριμένα, το νέο Ducato φιγουράρει αυτές τις ημέρες στη γερμανική πόλη με το μεσαίο του μεταξόνιο, παρέα με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, AT8, για απόδοση 180 ίππων με 450Nm μέγιστη ροπή.  Τα νέα χαρακτηριστικά του AT8 μάλιστα ενισχύονται από τους πλήρως αναβαθμισμένους κινητήρες Multijet 4.0 των 2,2 λίτρων, παρέα με το σύστημα άμεσου ψεκασμού Multijet και το νέο σύστημα ανακυκλοφορίας καυσαερίων, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί, με διπλό κύκλωμα για τη βελτίωση της αξιοπιστίας, των επιδόσεων και των εκπομπών ρύπων. Χάρη στο νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, εξάλλου, η μείωση των εκπομπών C02 αγγίζει τα όρια του 10%, όπως έχει υπολογιστεί από τους ανθρώπους της Fiat.
Επιπλέον, το σύστημα περιλαμβάνει ένα νέο υδραυλικό συσσωρευτή - βασικό στοιχείο για την αλλαγή ταχυτήτων -, το οποίο επιτρέπει την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της ισχύος του κινητήρα μειώνοντας το χρόνο απόκρισης του κιβωτίου και βοηθώντας στην πιο ρευστή λειτουργία του συστήματος Start & Stop.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>