Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δείτε το video με τον Fernando Alonso να οδηγά πρώτος τη νέα γενιά του Toyota Hilux που αναμένεται –και- στην ΕΕ μέσα στο 2021.

Με τον F. Alonso στο τιμόνι του νέου Toyota Hilux! (+vids)

15.689 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2020)

Ποιες είναι άραγε οι πρώτες εντυπώσεις του διάσημου οδηγού αγώνων, Fernando Alonso, πίσω από το τιμόνι του νέου Toyota Hilux που αναμένεται στις διάφορες αγορές της ΕΕ από το 2021;

Το πλήρως ανανεωμένο –νέο- Toyota Hilux που αναμένεται να λανσαριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στο 2021, είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Fernando Alonso, ο οποίος συμμετείχε με ένα ειδικό τροποποιημένο Hilux στο πρόσφατο Rally Dakar, με την αγωνιστική ομάδα Toyota Gazoo Racing.
Στο πλαίσιο λοιπόν της προετοιμασίας του για το Rally Dakar 2020, ο ισπανός κάτοχος 2 τίτλων στο Le Mans και την Formula 1 (μεταξύ άλλων διακρίσεων στην μακρόχρονη καριέρα του), είχε την ευκαιρία να καθίσει πίσω από το τιμόνι του νέου Toyota Hilux που μεταξύ άλλων οι –μέχρι στιγμής- υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει σημαντικά τροποποιημένη γεωμετρία ανάρτησης και νέο κινητήρα 2,8λτ.
Με συνοδηγό τον Alex Coma (5 φορές νικητή στο Rally Dakar στην κατηγορία των μοτοσικλετών!), ο F. Alonso είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το νέο Toyota Hilux στο όριο, σε μια ειδικά διαμορφωμένη εκτός δρόμου διαδρομή.
Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα πρώτα σχόλια του Alonso σχετικά με το νέο Toyota Hilux.
 
Παράλληλα, όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τη νέα γενιά του Toyota Hilux μπορούν να δουν το παρακάτω video
 
Τέλος, το παρακάτω video αφορά στην προετοιμασία των Fernando Alonso και Alex Coma για την πρώτη τους συμμετοχή με το αγωνιστικό Hilux της Toyota Gazoo Racing στο προηγούμενο Rally Dakar που ολοκληρώθηκε στις αρχές του έτους, με το συγκεκριμένο πλήρωμα να καταλαμβάνει τελικά την 13η θέση.