Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η αφαίρεση του καθίσματος συνοδηγού και της ρεζέρβας, συνέβαλαν στην αύξηση του ωφέλιμου φορτίου του Mercedes-Benz Sprinter με τον ψυκτικό θάλαμο στα 1.040 κιλά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η αφαίρεση του καθίσματος συνοδηγού και της ρεζέρβας, συνέβαλαν στην αύξηση του ωφέλιμου φορτίου του Mercedes-Benz Sprinter με τον ψυκτικό θάλαμο στα 1.040 κιλά.

Mercedes Sprinter με ψυκτικό θάλαμο

2.368 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2022)

Μια ενδιαφέρουσα διασκευή του Mercedes-Benz Sprinter ικανοποιεί τις ανάγκες των ψυχόμενων logistics, με το Μεγάλο Van της γερμανικής εταιρείας να φέρει έναν σύγχρονο ψυκτικό θάλαμο και να εμφανίζει ωφέλιμο φορτίο 1.040 κιλών.

Το Sprinter των ψυχόμενων logistics!

 
Η βρετανική εταιρεία Joseph & Henry που ειδικεύεται στην τροφοδοσία εστιατορίων, σχολείων, ξενοδοχείων και παμπ, παρήγγειλε από τον τοπικό έμπορο της Mercedes-Benz, Intercounty Truck & Van, 4 μονάδες του Sprinter με ψυκτικό θάλαμο.
 
Τα εν λόγω Mercedes-Benz Sprinter 315 CDI είναι στην έκδοση αμαξώματος L2H2 (μεσαίου μήκους και υψηλής οροφής) και εμφανίζουν μεικτό βάρος 3,5 τόνων. Υπεύθυνη για τον ψυκτικό θάλαμο (μονού θαλάμου) είναι η εταιρεία GRP Group από το Λιντς, η οποία τοποθέτησε και το ψυκτικό μηχάνημα GAH Rapier RC301, με μονής φάσης ηλεκτρικό stand-by. Η αφαίρεση του καθίσματος συνοδηγού και της ρεζέρβας, συνέβαλαν στην αύξηση του ωφέλιμου φορτίου στα 1.040 κιλά.
 
Σημειώνεται, πως τα Sprinter της Joseph & Henry φέρουν τον τελευταίο 2λιτρο κινητήρα της Mercedes-Benz Vans, στην εκδοχή των 150 hp / 340 Nm, με το 4κύλινδρο σύνολο πετρελαίου να διατίθεται ακόμα σε εκδόσεις 170 hp / 380 Nm και 190 hp / 450 Nm.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »