Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο τιμόνι φέρει ενσωματωμένα χειριστήρια ενώ νέος είναι και ο πίνακας οργάνων.

Στο κέντρο του παμρπρίζ, στους αισθητήρες του συστήματος LDWS εδράζονται ειδικές θύρες USB…

... και προαιρετικά μπορεί να υπάρξει και η βάση για την τοποθέτηση ειδικών συστημάτων τηλεματικών και πολυμέσων.

Με βελτιωμένη ευρυχωρία, το εσωτερικό της καμπίνας του νέου Eurocargo έχει να επιδείξει πλήρως αναβαθμισμένα καθίσματα…

… ενώ ειδικές λύσεις που αφορούν σε αποθηκευτικούς χώρους κ.ο.κ. έχουν προβλεφθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη.

Πιο ευρύχωρη και καλύτερα εξοπλισμένη καμπίνα

Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Eurocargo αποπνέει μια αίσθηση ευρυχωρίας και ποιότητας ενώ, οι μετακινήσεις εντός του οχήματος έχουν διευκολυνθεί σημαντικά χάρη στη «κοντύτερη» κεντρική κονσόλα και το μειωμένο ύψος του τούνελ για τον κινητήρα. Έτσι, ο οδηγός μπορεί να μετακινηθεί μεταξύ των θέσεων ή να εξέλθει και από τις δύο πόρτες χωρίς μεγάλο κόπο.
Το επανασχεδιασμένο τιμόνι φέρει ενσωματωμένα χειριστήρια για το σύστημα πολυμέσων (μεταξύ άλλων) ενώ νέα είναι τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα.
Επιπρόσθετα, υπάρχουν νέα χειριστήρια και διακόπτες για τον κλιματισμό, τα φώτα και τα αυτόματα ή αυτοματοποιημένα κιβώτια ταχυτήτων, σε σημεία με βελτιωμένη εργονομία.
Στη βάση του παρμπρίζ, ακριβώς στο κέντρο, εδράζεται η νέα βάση για τους αισθητήρες του συστήματος «LDWS» (Lane Departure Warning System) ωστόσο, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί, το εν λόγω σύστημα μπορεί να χρησιμέψει και ως βάση για την τοποθέτηση κινητών τηλεφώνων, tablets και άλλα στοιχεία όπως π.χ. θύρες USB.
Παράλληλα, πλήρως τροποποιημένα είναι τα καθίσματα ενώ φυσικά, ο εξοπλισμός του νέου Eurocargo περιλαμβάνει πολλαπλές ακόμη λύσεις και αποθηκευτικούς χώρους όπως ψυγεία κ.ά.
Τέλος δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως η Iveco Trucks έχει εξελίξει νέες τεχνολογίες όπως το Iveco DriverLinc, ένα πρόγραμμα που προσφέρει στον οδηγό σημαντικές πληροφορίες για τον τρόπο που οδηγεί, το δρομολόγιο που ακολουθεί κ.ά., κάνοντας χρήση των πιο προηγμένων εφαρμογών της επιστήμης της τηλεματικής.  

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Iveco - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ