Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Eurocargo θα εξακολουθήσει να κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου, σε περισσότερες από 11.000 εκδόσεις, στη γραμμή παραγωγής της Μπρέσια, όπως συμβαίνει από το 1991.

«Made in Italy» σε περισσότερες από 11.000 εκδόσεις

Η νέα γενιά του Iveco Eurocargo θα εξακολουθήσει να παράγεται εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της Μπρέσια, όπου εξάλλου έχουν παραχθεί και όλες οι προηγούμενες γενιές του από το 1991 έως και σήμερα.
Με έτος ίδρυσης το 1903 ως «Fabbrica Automobili Roberto Zust» που μετέπειτα μετασχηματίστηκε στην εταιρεία «OM» το 1928, αποκτήθηκε από τον Όμιλο Fiat το 1968.
Έχοντας πλήρως αναβαθμιστεί το 2008, η εν λόγω γραμμή παραγωγής απασχολεί περίπου 2.100 εργαζόμενους και είναι σε θέση να παράγει έως και 140 οχήματα ημερησίως.
Στην Μπρέσια, η Iveco κατασκευάζει εξ ολοκλήρου το Eurocargo, από το πλαίσιο και τις καμπίνες έως την τοποθέτηση της γραμμής μετάδοσης, το εσωτερικό της καμπίνας και τη βαφή ολόκληρου του οχήματος.
Πέραν των –άνω των 11.000- εκδόσεων του Eurocargo, στη Μπρέσια παράγονται επίσης και οι ειδικές εκδόσεις του οχήματος για χρήση στις ένοπλες δυνάμεις, την πυροσβεστική κ.ό.κ. 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Iveco - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ