Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

ΝΕΟ Iveco Eurocargo

6.954 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2015)

Μέσα στο 2015, η Iveco Trucks συμπληρώνει 40 έτη ιστορίας και με την παρουσίαση της νέας γενιάς του Eurocargo που παρουσιάζουμε, η πληρέστατη γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της ολοκληρώνεται μετά τα νέα Stralis (International Truck of the Year 2013) και Daily (International Van of the Year 2015), τα οποία προηγήθηκαν.

Μόλις μια διετία μετά την παρουσίαση των εκδόσεων του Eurocargo με τους νέους κινητήρες τεχνολογίας Euro6, η Iveco Trucks αποφάσισε να ολοκληρώσει την πλήρη αναγέννηση τόσο της γκάμας της όσο και του –ιδιαίτερα επιτυχημένου- εκπρόσωπου της, προχωρώντας σε μια πλήρη αναβάθμιση του, τόσο σχεδιαστική όσο και σε επίπεδο μηχανικών μερών.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ένα φορτηγό που… αρέσει στις πόλεις, όπως είναι και το επίσημο σλόγκαν που επέλεξε η εταιρεία για τα αποκαλυπτήρια του νέου Eurocargo.
Με σαφέστατα βελτιωμένη αισθητική καμπίνας και εσωτερικού, προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες, σημαντικό μειωμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας ακόμη περισσότερες εκδόσεις, το νέο Eurocargo φαντάζει πληρέστερο από ποτέ και ευελπιστεί να συνεχίσει να την εξαιρετική εμπορική του πορεία στις αγορές της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Αυστραλίας και της Λατινικής Αμερικής, όπου και θα διατίθεται. 

Στο πνεύμα της εποχής
Προκειμένου να καταστήσει το νέο Eurocargo όσο το δυνατόν πιο αποδοτικό από ποτέ, η Iveco Truck βασίστηκε τα αποτελέσματα πολλαπλών ερευνών αναφορικά με τις ανάγκες των πελατών της και τις… τάσεις της εποχής μας.
Η αλματώδης ανάπτυξη και μεγέθυνση των σύγχρονων αστικών κέντρων, δημιουργεί την ανάγκη εξέλιξης νέων φορτηγών που θα είναι σε θέση να κινηθούν με άνεση εντός του αστικού οδικού δικτύου, εκπέμποντας παράλληλα ολοένα και πιο χαμηλούς ρύπους. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι, το νέο Eurocargo θα προσφέρεται μεταξύ άλλων και σε εκδόσεις με κινητήρα φυσικού αερίου (CNG). Εξάλλου, περισσότερα από 14.000 φορτηγά, λεωφορεία και ελαφρά επαγγελματικά της Iveco με κινητήρες φυσικού αερίου, κυκλοφορούν ήδη αυτήν τη στιγμή στους ευρωπαϊκούς δρόμους.
Παράλληλα, σημαντικά βελτιωμένη είναι η διαρρύθμιση του εσωτερικού του νέου Eurocargo, προκειμένου να διασφαλιστούν τα βέλτιστα επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και λειτουργικότητας για τους οδηγούς, σε μια προσπάθεια να βελτιώσεις τόσο των συνθηκών εργασίας τους όσο και της οδικής ασφάλειας.