Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εξαιρετική είναι η οδική συμπεριφορά του νέου TGE ανεξαρτήτως φορτίου και οδοστρώματος.

Κορυφαία οδική συμπεριφορά παντού και πάντα!

Αν θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε ένα και μόνο στοιχείο που χαρακτηρίζει το νέο MAN TGE από την πρώτη επαφή που είχαμε μαζί του επί ισπανικού εδάφους, τότε σίγουρα αυτό θα ήταν η εξαιρετική οδική του συμπεριφορά.
Με συστήματα όπως το EBA (Emergency Brake Assist) να περιλαμβάνονται στον βασικό του εξοπλισμό, το TGE εκπλήσσει κυριολεκτικά με την ευελιξία, την ομοιογένεια και την υψηλή ποιότητα κύλισης που προσφέρει ανεξαρτήτως φορτίου ή οδοστρώματος.
Με ισχυρά φρένα, ηλεκτροϋδραυλική υποβοήθηση του τιμονιού καθώς και μια πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων όπως τα Rear Traffic Alert, Blind Spot Detection, Crosswind Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Assist, Multi-Collision Brake, Sign Assist, Flank Protection Assistant, Park Assist, Trailer Assist, το νέο TGE πέραν της κορυφαίας ενεργητικής ασφάλειας που προσφέρει, διευκολύνει σημαντικά το έργο του οδηγού. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση οπισθοπορείας με trailer, όπου το σύστημα Trailer Assist ουσιαστικά, αναλαμβάνει τον χειρισμό του συστήματος διεύθυνσης!

Στον βασικό εξοπλισμό το Emergency Brake Assist
Τo εν λόγω σύστημα ασφάλειας αναλαμβάνει να μειώσει τον κίνδυνο ατυχήματος με τους εξής τρόπους…
Χάρη σε ειδικούς αισθητήρες, μπορεί να ανιχνεύσει το ενδεχόμενο πρόσκρουσης π.χ. με ένα προπορευόμενο και σε πρώτη φάση, παρέχει οπτικοακουστικά σήματα στον οδηγό ενώ την ίδια στιγμή «προετοιμάζει» το σύστημα πέδησης, αυξάνοντας και την «ετοιμότητα» του υποβοηθητικού συστήματος «Hydraulic Brake Assist».
Αν δεν υπάρξει αντίδραση από πλευράς οδηγού, το ΕΒΑ ασκεί μερικής ισχύος πέδηση ενώ είναι σε θέση πλέον να ασκήσει πλήρη ισχύ στα φρένα με εντολή του οδηγού. Παράλληλα, η λειτουργία «City Emergency Brake» αναλαμβάνει να ακινητοποιήσει αυτόματα το όχημα κατά την κίνηση του σε χαμηλές ταχύτητες.


 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ