Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

«Βασική προτεραιότητα μας παραμένει το σκεπτικό ότι το φορτηγό είναι… εργαλείο και πρέπει να αποφέρει κέρδος στον ιδιοκτήτη του» μας τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σ. Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της MAN Ελλάς Α.Ε.

Οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις για κάθε μεταφορά

Προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τις ιδιαιτερότητες και τις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς
επαγγελματικών οχημάτων καθώς και τις λύσεις που προσφέρει σε αυτή η MAN Ελλάς Α.Ε., ήρθαμε
σε επαφή με τον κ. Σταύρο Παπαδόπουλο, Διευθυντή Πωλήσεων Λεωφορείων & Φορτηγών της εταιρείας.
 
-A.T.E.: Πώς βλέπετε τη μέχρι στιγμής πορεία της ελληνικής αγοράς για τα φορτηγά και ποιες οι προβλέψεις σας για το μέλλον της;
-Σ.Π.: Η αγορά των νέων φορτηγών  βρίσκεται σε μία μεταβαλλόμενη κατάσταση.  Για το 2017 κινείται σε πολύ καλύτερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι ενώ, του χρόνου υπολογίζουμε πως θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένη.
Την ίδια στιγμή, οι εταιρείες και οι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερες νέες προκλήσεις και γιΆ αυτό αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις, που θα τους επιτρέψουν να εστιάσουν στο μεταφορικό τους έργο.
Η MAN Ελλάς είναι κοντά τους, προσφέροντας  οικονομικές  και αξιόπιστες  λύσεις για κάθε μεταφορά.
-A.T.E.: Πόσο πλήρης θεωρείτε πως είναι η γκάμα φορτηγών της MAN μετά και τις σημαντικές αναβαθμίσεις που έχει δεχθεί;
-Σ.Π.: Τα φορτηγά MAN καλύπτουν, όχι μόνο ένα ευρύ φάσμα φορτίων και ιπποδυνάμεων, αλλά ένα ακόμα μεγαλύτερο φάσμα εφαρμογών.
Για κάθε μεταφορικό έργο προσφέρεται το κατάλληλο πακέτο εξοπλισμού, ώστε το φορτηγό, πέραν της αξιοπιστίας του, να είναι όσο το δυνατόν, πιο λειτουργικό και πιο οικονομικό.
Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΜΑΝ διαθέτει στην Ελλάδα το πληρέστερο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης μεσαίων και μεγάλων φορτηγών.
Βασική προτεραιότητα και μέλημα μας είναι πως, το φορτηγό είναι «εργαλείο» και πρέπει να αποφέρει κέρδος στον ιδιοκτήτη. Με στοχευμένες επεμβάσεις σε κινητήρες και αεροδυναμική, με ανανεωμένο εσωτερικό για το MY2018 και μια σειρά λειτουργικών και αισθητικών επεμβάσεων, η γκάμα φορτηγών της ΜΑΝ είναι πλέον πιο πλήρης από ποτέ.

-A.T.E.: Το νέο MAN TGX EfficientLine 3 είναι ένα από τα πιο αποδοτικά φορτηγά μεγάλων αποστάσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ποιά είναι τα σημαντικότερα οφέλη που προσφέρει στον ιδιοκτήτη του;
-Σ.Π.: Το νέο MAN TGX EfficientLine 3 είναι ιδιαίτερα οικονομικό με 6,35% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου από το προηγούμενο μοντέλο, χάρη στη καλύτερη σχεδίαση και την αεροδυναμική, στο μικρότερο απόβαρο και στα  συστήματα αποτελεσματικότερης οδήγησης MAN EfficientCruise & MAN EfficientRoll.  Αυτά ακριβώς απολαμβάνει και ο ιδιοκτήτης του: πρωτοποριακή τεχνολογία και εξοικονόμηση καυσίμου που σημαίνει χαμηλό Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας (Total Cost of Ownership, TCO). Έτσι λοιπόν, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι το EfficientLine 3 είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις φορτηγά στην Ευρώπη.
 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ