Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέα είναι η κεντρική οθόνη των 4 ιντσών στον πίνακα οργάνων.

Σε όλα πλέον τα οχήματα της MAN είναι κοινή η νέα διάταξη στα διάφορα χειριστήρια που έχει στη διάθεση του ο οδηγός.

Επανασχεδιασμένο είναι τόσο το ταμπλό όσο και οι αποθηκευτικοί χώροι σε αυτό.

Αν και διατηρείται η θέση του στο δάπεδο, το χειρόφρενο έχει επανασχεδιαστεί για να διευκολύνεται η πρόσβαση π.χ. στο ψυγείο των έως και 42λτ.

Βελτιωμένος είναι και ο χώρος ξεκούρασης του οδηγού καθώς, εκτός από την καλύτερη ηχομόνωση της καμπίνας…

… υπάρχουν νέας μορφής αποθηκευτικοί χώροι και ένας βελτιωμένος πίνακας ελέγχου.

Σημαντικά βελτιωμένο εσωτερικό σε όλα τα MAN Trucks

Σημαντικά πρακτικότερο και πιο… φιλικό προς τον οδηγό γίνεται το εσωτερικό όλων των εκπροσώπων της MAN Trucks καθώς τα M.Y 2018 μοντέλα φέρουν αρκετές αναβαθμίσεις σε αυτόν τον τομέα.
Από τις αρχές του 2018 λοιπόν, όλα τα μοντέλα θα εφοδιάζονται με έναν ανανεωμένο πίνακα οργάνων στον οποίο ενσωματώνεται μια έγχρωμη οθόνη 4 ιντσών όπου οι διάφορες ενδείξεις, απεικονίζονται με διαφορετικό χρώμα αναλόγως του περιεχομένου τους.
Επιπρόσθετα, στην κεντρική κονσόλα, ακριβώς δεξιά από το τιμόνι, έχει τροποποιηθεί η οργάνωση των διαφόρων χειριστηρίων (για το κλιματισμό, το κιβώτιο TipMatic κ.ο.κ.), προκειμένου να διασφαλίζεται η βέλτιστη εξοικείωση του οδηγού με τη χρήση – θέση τους.
Αντίστοιχες τροποποιήσεις έχει δεχθεί τόσο η κεντρική κονσόλα όσο και το ταμπλό όπου υπάρχουν πολλαπλές νέες θήκες, οι ποτηροθήκες μπορούν να μετακινηθούν ενώ νέου τύπου κλειστοί χώροι έχουν προβλεφθεί με βασικό κριτήριο την εύκολη πρόσβαση σε αυτούς.
Την ίδια στιγμή, αν και παραμένει στο δάπεδο δίπλα από το κάθισμα του οδηγού, η θέση και το σχήμα του χειρόφρενου έχει τροποποιηθεί με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται περισσότερος χώρος τόσο για τον οδηγό προκειμένου να μπορεί να μετακινηθεί εντός της καμπίνας όπως και για το ψυγείο, που εδράζεται κάτω από το κρεβάτι, έχοντας χωρητικότητα από 35 – 42λτ. αναλόγως του τύπου της καμπίνας.
Τέλος, σε όλες τις εκδόσεις των MAN TGS & TGX καθώς και στις εκδόσεις με καμπίνα τύπου L & XL για τα MAN TGL & TGM, έχει βελτιωθεί ο χώρος χαλάρωσης για τους επιβάτες. Τα κρεβάτια φέρουν πλέον πιο αναπαυτικά στρώματα ενώ το… κλασικό αποθηκευτικό δίχτυ στο πίσω μέρος της καμπίνας έχει αντικατασταθεί από ένα ειδικό ράφι, διαθέσιμο σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Ειδικές λάμπες με «σπαστό» λαιμό αναλαμβάνουν τον επαρκή φωτισμό της καμπίνας ενώ ένας ειδικός πίνακας επιτρέπει τον έλεγχο του εσωτερικού φωτισμού, των παραθύρων, της ηλιοροφής κ.ο.κ. Φυσικά, υπάρχουν ειδικές υποδοχές - παροχές (12V, 24V και USB) για την υποστήριξη φορητών υπολογιστών ή ακόμη και τηλεοράσεων ενώ δεν πρέπει να παραβλέψουμε την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στη βελτίωση της ηχομόνωσης της καμπίνας στo ΜΑΝ TGX, μειώνοντας τον θόρυβο που γίνεται αισθητός εντός της καμπίνας κατά 1,5 dB (-8% περίπου).
 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ