Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα υπηρεσία «Mercedes-Benz Uptime» προσφέρει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη ενός φορτηγού να ανταποκριθεί άμεσα ακόμη και στις πιο ειδικές περιπτώσεις που το όχημα απαιτεί συντήρηση ή επισκευή…

… διασφαλίζοντας τους διαχειριστές στόλων οχημάτων τον βέλτιστο προγραμματισμό της λειτουργίας της επιχείρησης και μείωση του λειτουργικού κόστους τους.

Με συνεπιβάτη τον σύμβουλο συντήρησης!

Η νέα υπηρεσία «Mercedes-Benz Uptime» αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια μιας μεταφορικής επιχείρησης, προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη διαδικασία επισκευής και συντήρησης των οχημάτων της, ακόμη και στις πιο αναπάντεχες περιπτώσεις.
Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως, πριν από το επίσημο λανσάρισμα του, το Mercedes-Benz Uptime δοκιμάστηκε πιλοτικά για ένα διάστημα τριών ετών σε 1.400 φορτηγά σε 16 διαφορετικούς εταιρικούς στόλους στη Γερμανία, τη Μ. Βρετανία, την Αυστρία και την Πολωνία.
Μέσω της σύνδεσης του με το «Truck Data Center» που προαναφέραμε, το «Mercedes-Benz Uptime» ελέγχει συνεχώς όλα τα επιμέρους συστήματα ενός σύγχρονου φορτηγού σε πραγματικό χρόνο.
Τα δεδομένα που συλλέγει αξιολογούνται συνεχώς μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και στην περίπτωση που ανιχνευθεί κάποια… ανωμαλία, συγκεκριμένες διαδικασίες ενεργοποιούνται.
Αν για παράδειγμα, απαιτείται κάποιου είδους συντήρηση ή επισκευή, το Mercedes-Benz Uptime ενημερώνει σχετικά την υπηρεσία Mercedes-Benz Service προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά ο ιδιοκτήτης του και να του προταθούν συγκεκριμένες ενέργειες, σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, που θα είναι σε απόλυτη συνάρτηση με τη χρήση του, δηλαδή με τα προγραμματισμένα δρομολόγια που το φορτηγό οφείλει να πραγματοποιήσει.
Την ίδια στιγμή, το σύστημα φροντίζει να ελέγξει αν τα απαιτούμενα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα στο συνεργείο όπου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες συντήρησης – επισκευής καθώς και τη διαθεσιμότητα των κατάλληλων τεχνικών.
Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο, ο εκάστοτε διαχειριστής του στόλου οχημάτων μιας επιχείρησης, είναι σε θέση να προγραμματίσει τις εργασίες συντήρησης – επισκευής όλων των οχημάτων.
Σε πρώτη φάση, από την 1η Μαρτίου του 2017 η υπηρεσία «Mercedes-Benz Uptime είναι διαθέσιμη για όλα τα νέα Actros, Arocs και Antos σε 12 χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ελβετία) ενώ σύντομα θα λανσαριστεί και στις υπόλοιπες.

 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ