Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο μυαλό των μελλοντικών φορτηγών

6.258 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2017)

Από τη 1η Μαρτίου 2017, η Mercedes-Benz Trucks προσφέρει πολλαπλές νέες τεχνολογικές υπηρεσίες για όλα τα βαρέα επαγγελματικά της, που αποτελούν πρόγευση των όσων θα ακολουθήσουν στο προσεχές μέλλον.

Όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της πρόσφατης 66ης Διεθνούς Εκθέσεως Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (2016) το φθινόπωρο, η Mercedes-Benz ξεκίνησε τη διάθεση μιας νέας σειράς ηλεκτρονικών υπηρεσιών στον κλάδο του after-sales, που στόχο έχουν να προσφέρει μια νέα, ολιστική, αναθεώρηση όλων όσων γνωρίζουμε για τη χρήση των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων.
Συγκεκριμένα, από την 1η Μαρτίου του 2017 τέθηκε σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα «Truck Data Center» που ουσιαστικά αποτελεί τη βάση για την παρουσίαση των –νέας γενιάς- hi-tech υπηρεσιών της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Παράλληλα, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Mercedes-Benz Uptime» καθώς και μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablets με την ονομασία «FleetBoard Manager app».
Επιγραμματικά, αξίζει να αναφέρουμε πως η πλατφόρμα «Truck Data Center» θα είναι σε θέση να μελλοντικά να ελέγχει εξ αποστάσεως όλες ανεξαιρέτως τις λειτουργίες των επαγγελματικών οχημάτων ενώ την ίδια στιγμή, θα μπορεί να λαμβάνει και να αποστέλλει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.