Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Από τις 20 Μαρτίου 2017 είναι διαθέσιμη και η νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με την ονομασία «FleetBoard Manager».

Νέα εφαρμογή «FleetBoard Manager» για κινητά τηλέφωνα

Από την 20η Μαρτίου του 2017, η Mercedes-Benz προσφέρει σε διάφορες αγορές της ΕΕ τη νέα εφαρμογή «FleetBoard Manager app» για κινητά τηλέφωνα με λογισμικό Android (Google Play Store) ή iOS (App Store).
Ουσιαστικά, η νέα αυτή εφαρμογή προσφέρει γρήγορη, απλή και δωρεάν σύνδεση σε πολλαπλές πληροφορίες αναφορικά με το στόλο οχημάτων μιας επιχείρησης, ενώ την ίδια στιγμή είναι σε θέση να προβάλει δεδομένα αναφορικά με την εβδομαδιαία δραστηριότητα τους, τη θέση του εκάστοτε οχήματος ανά πάσα στιγμή και φυσικά, προτάσεις μείωσης του κόστους χρήσης τους.
Μεταξύ των πληροφοριών που μπορεί να βρει κάποιος στην εν λόγω εφαρμογή είναι ο συνολικός αριθμός των χιλιομέτρων που κάθε όχημα έχει διανύσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ημερών ενώ, ο χρήστης μπορεί να σχηματίσει σαφή εικόνα αναφορικά με τον «φόρτο εργασίας» του κάθε οχήματος χωριστά.
Πέραν όμως της διανυθείσας απόστασης, το «FleetBoard Manager» προσφέρει και σαφή εικόνα αναφορικά με τη μέση κατανάλωση καυσίμου κάθε οχήματος ξεχωριστά καθώς και συνδυαστικά δεδομένα αναφορικά με τα χιλιόμετρα και τη μέση κατανάλωση καυσίμου του.
Παράλληλα, συνδυάζοντας τα παραπάνω δεδομένα, μπορεί να προτείνει λύσεις για τη μείωση της κατανάλωσης σε καύσιμο π.χ. μέσω προγραμμάτων εκπαίδευσης των οδηγών.

 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ