Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

FleetBoard Performance Management.

DispoPilot.guide

DispoPilot.mobile

FleetBoard Cockpit

TiiRec

Πολλαπλές νέες υπηρεσίες «FleetBoard»

H φίρμα «FleetBoard» αποτελεί από το 2000 μια καινοτόμο υπηρεσία για την Daimler Trucks και την Mercedes-Benz Trucks ειδικότερα, καθώς ήδη, περισσότερα από 180.000 οχήματα σε παγκόσμιο επίπεδο, εφοδιάζονται με το προηγμένο αυτό σύστημα τηλεματικής. 
Σε μια προσπάθεια να αναπτυχθούν περαιτέρω οι ψηφιακές και τεχνολογικές καινοτομίες που η Mercedes-Benz Trucks προσφέρει στους πελάτες της, από την 1η Απριλίου του 2016, η εταιρεία εγκαινιάζει ένα νέο τμήμα με την ονομασία «Digital Solution & Services». 
Μέσω του συγκεκριμένου τμήματος, η Mercedes-Benz Trucks θα είναι σε θέση να προσφέρει πολλαπλές νέες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες της σε αυτόν τον τομέα. 
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε χαρακτηριστικά: 
FleetBoard Vehicle Management
Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, παρέχεται μια τεράστια βάση σημαντικών δεδομένων για όλα τα οχήματα του στόλου μιας επιχείρησης, ανεξαρτήτως του κατασκευαστή. Διανυθέντα χιλιόμετρα, κατανάλωση καυσίμου, επίπεδα υγρών (μπαταρία, φρένα, αντιψυκτικό, λιπαντικά κ.ο.κ.), ημερομηνίες προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης και πολλά ακόμη δεδομένα, είναι στη διάθεση της επιχείρησης προκειμένου να είναι σε θέση να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις δυνατότητες και τα προβλήματα του στόλου τους. 
FleetBoard Trailer Management
Η νέα αυτή εφαρμογή, επιτρέπει στον μεταφορέα να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για το trailer του οχήματος με στοιχεία όπως η «ποιότητα» σύνδεσης του, η κατάσταση του φορτίου (π.χ. στην περίπτωση που πρόκειται για ψυκτικό θάλαμο), κ.ο.κ. 
FleetBoard Service & Uptime
Μέσω των συγκεκριμένων εφαρμογών παρέχονται σημαντικές –συνεχείς- πληροφορίες αναφορικά με την κατάσταση του οχήματος τις οποίες, η εταιρεία μπορεί να αποστείλει στον επισκευαστή του. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά οι διαδικασίες συντήρησης ή και επισκευής του οχήματος τόσο σε ότι αφορά στους χρόνους όσο και στο κόστους ή την ποιότητα τους. 
Παράλληλα, ακόμη και στην περίπτωση αιφνίδιας ακινητοποίησης του οχήματος κατά τη διάρκεια του δρομολογίου λόγω τεχνικού προβλήματος, οι υπηρεσίες 24ώρης τεχνικής υποστήριξης, ενημερώνονται εγκαίρως προκειμένου να μεταβούν στο σημείο. 
FleetBoard Driver Management
Μέσω λειτουργιών όπως τα «Performance Analysis», «Time Management» κ.ο.κ. η εν λόγω υπηρεσία είναι σε θέση να συμβάλλει στην περαιτέρω βελτίωση της ικανότητας και της αποδοτικότητας του οδηγού παρέχοντας συμβουλές και πληροφορίες για τον βέλτιστο τρόπο χειρισμού του οχήματος ανά πάσα στιγμή, την ανάγκη τυχόν εκπαίδευσης του σε νέες τεχνολογίες ή την επιβράβευση του στην περίπτωση που η απόδοση του είναι καλύτερη από των υπολοίπων οδηγών μιας επιχείρησης. Παράλληλα, μέσω του «FleetBoard Messaging» παρέχει η εύκολη και άμεση επικοινωνία μεταξύ της επιχείρησης και του οδηγού μέσω ειδικών εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα ή tablets. 
FleetBoard Time Management
Ως γνωστόν, ο χρόνος είναι χρήμα και μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας παρέχεται η δυνατότητα της βέλτιστης διαχείρισης του. Το Time Management μπορεί να υπολογίσει τους προβλεπόμενους χρόνους οδήγησης και ξεκούρασης ενός επαγγελματία οδηγού, διασφαλίζοντας τον καλύτερο προγραμματισμό του δρομολογίου, των χρόνων παράδοσης, της χρήσης και αξιολόγησης των δεδομένων του ψηφιακού ταχογράφου κ.ο.κ. 
Οι τεχνολογίες «TiiRec», «DispoPilot.guide», «DispoPilot.mobile» & «FleetBoard Cockpit»
 Η πλατφόρμα τηλεματικής «TiiRec» είναι ουσιαστικά η «καρδιά» της τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζεται το πρόγραμμα «FleetBoard» και είναι σε θέση να αποστέλλει δεδομένα συνεχώς, σε πραγματικό χρόνο. 
Το «DispoPilot.guide» είναι ουσιαστικά μια ταμπλέτα με οθόνη 7 ιντσών για τον οδηγό η οποία εδράζεται στο εσωτερικό του οχήματος (με δυνατότητα μεταφοράς της) η οποία είναι σε άμεση σύνδεση με το σύστημα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων ακόμη και για την φωτογράφιση π.χ. ενός καταστραμμένου τμήματος του οχήματος ή τυχόν αλλοιωμένων προϊόντων που μεταφέρονται. 
Το «DispoPilot.mobile» είναι μια εναλλακτική έκδοση του «DispoPilot.guide» με μορφή κινητού τηλεφώνου που μεταξύ άλλων ενσωματώνει σύστημα ανάγνωσης barcode. 
Τέλος, το «FleetBoard Cockpit» είναι το… κέντρο επιχειρήσεων του υπεύθυνου για τη διαχείριση του στόλου οχημάτων μιας επιχείρησης και παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου όλων όσων απαιτείται να γνωρίζει, προκειμένου να είναι σε θέση να διευθύνει αρμονικά τους οδηγούς και τις διαδικασίες της επιχείρησης. 


 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ