Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ουδέτερο και προβλέψιμο στις αντιδράσεις του κάτω από όλες τις συνθήκες, το Fiat Doblo Cargo διακρίνεται για την ευελιξία του και το πολύ καλό «στήσιμο» της ανάρτησης.

Ανετο, ουδέτερο και προπάντων ευέλικτο

Παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τη νέα γενιά του Doblo με φορτίο, η οδική συμπεριφορά του ιταλικού Vanette μας εξέπληξε ευχάριστα.
Ιδιαίτερα ευέλικτο κάτω από όλες τις συνθήκες και με γρήγορο και σαφές σύστημα διεύθυνσης, το νέο Doblo Cargo είναι φτιαγμένο για δύσκολους ελιγμούς εντός της πόλης. Οι μεγάλοι πλευρικοί καθρέπτες προσφέρουν ένα πολύ καλό περιμετρικό οπτικό πεδίο στον οδηγό ενώ η ρύθμιση της ανάρτησης είναι εξαιρετική, τόσο στο «φιλτράρισμα» των εγκάρσιων ανωμαλιών του οδοστρώματος, όσο και στην διατήρηση του οχήματος σταθερού ακόμη και στις υψηλές ταχύτητες.
Τα φρένα αποδείχθηκαν ανθεκτικά και με καλή πληροφόρηση στο σύνολο των περιστάσεων ενώ η ανεξάρτητη ανάρτηση Bi-Link του πίσω άξονα, αποδεικνύεται μια εξαιρετική επιλογή από μέρους της Fiat Professional.
Παράλληλα, η ύπαρξη πολλαπλών συστημάτων ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος όπως τα ABS, EBD, ESC με ASR, HBA και Hill-Holder αναβαθμίζουν το επίπεδο της ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος.
Καταλήγοντας, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως, όλες οι εκδόσεις του νέου ιταλικού Vanette διατίθενται πλέον στην ελληνική αγορά με 5ετή Εργοστασιακή Εγγύηση. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fiat - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ