Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Για 2η σερί χρονιά, το VW Transporter 6.1 βραβεύτηκε στο Ην. Βασίλιο ως «Best Medium Van» στον διαγωνισμό «Fleet News Awards 2022».

Για 2η σερί χρονιά, το VW Transporter 6.1 βραβεύτηκε στο Ην. Βασίλιο ως «Best Medium Van» στον διαγωνισμό «Fleet News Awards 2022».

Το «Καλύτερο Μεσαίο Van» το VW Transporter 6.1

16.088 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2022)

Τον επίζηλο τίτλο «Best Medium Van» απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Volkswagen Transporter 6.1 στα βρετανικά βραβεία «Fleet News Awards 2022».

Μία ακόμα βράβευση για το VW Transporter 6.1

  • Το «Καλύτερο Μεσαίο Van» του Ην. Βασιλείου
  • Στα βραβεία «Fleet News Awards 2022»
  • Δεύτερη συνεχόμενη βράβευση
  • Διθυραμβικά σχόλια από την επιτροπή
 
Η Volkswagen Commercial Vehicles εξασφάλισε τον τίτλο «Best Medium Van» στα φετινά βρετανικά βραβεία «Fleet News Awards 2022», με το Transporter 6.1 να διατηρεί το «στέμμα» του, λαμβάνοντας τη σχετική βράβευση για δεύτερη συνεχή χρονιά.
 
Το Volkswagen Transporter 6.1 επαινέθηκε από την επιτροπή για τις ικανότητές του σε ό,τι αφορά στο ωφέλιμο φορτίο και τη ρυμούλκηση, αλλά και για την υπολειμματική του αξία. Οι κριτές είπαν ότι η ποικιλία των μεγεθών αμαξώματος, του συστήματος μετάδοσης κίνησης και των επιλογών μεικτού βάρους του οχήματος έδωσαν στους στόλους ευελιξία, ενώ εξακολουθούσαν να προσφέρουν μια άνετη οδηγική εμπειρία μέσα στην καμπίνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το σημείο αναφοράς στην κατηγορία

«Το Transporter διατηρεί τον τίτλο του ως το καλύτερο van μεσαίου μεγέθους κιλό προς κιλό, χάρη στο εξαιρετικό ωφέλιμο φορτίο και τις δυνατότητες ρυμούλκησης που ευθυγραμμίζονται με το ανταγωνιστικό κόστος λειτουργίας και τις εκπληκτικές υπολειμματικές αξίες. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο, με μεγέθη αμαξώματος, σύστημα μετάδοσης κίνησης και μεικτό βάρος οχήματος που ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες του στόλου, ενώ προσφέρει στους οδηγούς μια εμπειρία σχεδόν σαν αυτοκίνητο πίσω από το τιμόνι, όντας προστατευμένοι από την τελευταία τεχνολογία ασφαλείας. Παραμένει το σαφές σημείο αναφοράς σε αυτή την κατηγορία», δήλωσε ο αρχισυντάκτης του Fleet News, Stephen Briers.
 
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μας αναγνωρίζουν αυτά τα ετήσια βραβεία και είναι απόδειξη της σκληρής δουλειάς που έχουν καταβάλει οι ομάδες μας τόσο για το προϊόν όσο και για την προσφορά του στόλου μας συνολικά. Το να διατηρήσει το Transporter τον τίτλο του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι ένα απίστευτο επίτευγμα και δείχνει πόσο ευέλικτο και ικανό van είναι για στόλους στη χώρα», τόνισε με τη σειρά του ο Επικεφαλής Στόλου της Volkswagen Commercial Vehicles, Rob Holdcroft.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »