Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι εκδόσεις NP του νέου Stralis εφοδιάζονται με έναν κινητήρα φυσικού αερίου με ισχύ 400 ίππων, ροπή 1.700 Nm και μέγιστη αυτονομία 1.500 χλμ.

Οι νέες εκδόσεις «NP» με κινητήρα φυσικού αερίου

Οι εκδόσεις «NP» του νέου Iveco Stralis αφορούν αποκλειστικά σε οχήματα με κινητήρα που μπορεί να κάνει χρήση του CNG (Compressed Natural Gas) ή του LNG (Liquified Natural Gas) ως καύσιμο, με την αυτονομία τους να ανέρχεται έως και στα 1.500 χλμ., γεγονός που τις καθιστά μια ιδανική επιλογή για ακόμη περισσότερες εφαρμογές όλων των τύπων.
Το μηχανικό σύνολο που αναλαμβάνει την κίνηση τους είναι ο Cursor 9 Natural Gas Euro 6 κινητήρας, που είναι σε θέση να αποδίδει ισχύ και ροπή, αντίστοιχη με τις συμβατικές πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του.
Σε συνεργασία με το 12τάχυτο αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων, το εν λόγω μηχανικό σύνολο προσφέρει μείωση του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας του οχήματος κατά 3% σε σχέση με τον προκάτοχο του ενώ, την ίδια στιγμή, το κόστος σε καύσιμο για τη λειτουργία του είναι κατά 40% μειωμένο σε σχέση με τις πετρελαιοκίνητές εκδόσεις. 
Η μέγιστη ισχύς του εν λόγω κινητήρα ανέρχεται στους 400 ίππους ενώ αντίστοιχα η μέγιστη τιμή της ροπής του στα 1.700 Nm.

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Iveco - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ