Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κομψή και ιδιαίτερα ελκυστική η σχεδίαση του νέου Ford Transit Custom από όλες τις οπτικές γωνίες.

Τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα είναι από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα γενιά του μοντέλου.

Κίνηση ματ!

7.033 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2017)

Από τις αρχές του 2018 αναμένεται να ξεκινήσουν οι παραδόσεις της νέας –πλήρως ανανεωμένης- γενιάς του Transit Custom που αναμένεται να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του προκατόχου του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ford, η παραγωγή του νέου Transit Custom υπολογίζεται να ξεκινήσει προς το τέλος του 2017 και οι παραδόσεις του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο από τις αρχές του 2018 αντίστοιχα.
Παράλληλα, η εταιρεία επιβεβαίωσε πως μέσα στο 2019 θα ξεκινήσει και η μαζική παραγωγή των ηλεκτροκίνητων «PHEV» (Plug-in-Hybrid) εκδόσεων του εν λόγω μοντέλου!
Όπως μπορείτε να δείτε και στις πρώτες επίσημες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ένα από τα βασικά γνωρίσματα του νέου Transit Custom είναι η πλήρως τροποποιημένη σχεδίαση του αμαξώματος, με τα νέα φωτιστικά σώματα και τη μάσκα με τις τρεις γρίλιες, να παραπέμπουν στα επιβατικά οχήματα της εταιρείας.
Παράλληλα, έχει βελτιωθεί δραστικά τόσο η σχεδίαση όσο και οι παροχές του εσωτερικού της καμπίνας των επιβατών ενώ την ίδια στιγμή, οι νέες «ECOnetic» εκδόσεις του Transit Custom επιδεικνύουν ακόμη χαμηλότερες εκπομπές ρύπων (από 148 g/km), χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τις πρωτοποριακές για τα δεδομένα της κατηγορίας επιλογές που θα είναι διαθέσιμες σε ότι αφορά στα ηλεκτρονικά συστήματα που άπτονται της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος και της αποδοτικότητας του γενικότερα.