Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Καθαρά σαν «Κρύσταλλα»

Καθαρά σαν «Κρύσταλλα»

2.898 Επισκέψεις στο άρθρο

Όταν μιλάμε για καθαρά κρύσταλλα ,στο αυτοκίνητο, εννοούμε καθαρά, διαφανή και χωρίς αμυχές ή άλλες φθορές , κρύσταλλα. Μιλάμε δηλαδή για άνεση, καλή ορατότητα & ασφάλεια στον δρόμο !

ILEP
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

Ένα καθαρό, διαφανές παρμπρίζ μας επιτρέπει να οδηγούμε με ασφάλεια, ενώ ένα παρμπρίζ που είναι βρώμικο ή έχει υποστεί ζημιά, αποτελεί σημαντική αιτία για αρκετά οδικά ατυχήματα.

Κοινοποίησέ το »

 
Εύκολη υπόθεση
 
Φυσικά όταν το παρμπρίζ είναι απλά βρώμικο, είναι εύκολη υπόθεση ένα απλό καθάρισμα. Όταν έχει υποστεί ζημιά, όμως; Πλέον και αυτό αποτελεί εύκολη υπόθεση, όπως μας εξηγούν οι ειδικοί. 
 
Έτσι, είτε όταν κάποιο πρωί που πρόκειται να οδηγήσουμε στη δουλειά διαπιστώνουμε ότι έχουν σπάσει το τζάμι του παραθύρου, είτε ετοιμαζόμαστε για τεχνικό έλεγχο στο ΚΤΕΟ και φοβόμαστε ότι μία μικρή ρωγμή στο παρμπρίζ μπορεί να αποτελέσει την αιτία να μην «περάσουμε», είτε το παρμπρίζ έχει γρατζουνιές και χρειάζεται επισκευή, δεν θα πρέπει να απογοητευόμαστε.

Έχουμε τη δυνατότητα να επιλύσουμε το πρόβλημα, είτε με επισκευή είτε με αντικατάσταση του παρμπρίζ, μέσα σε λίγη ώρα, χωρίς ταλαιπωρία και σε αρκετές περιπτώσεις χωρίς καν να μετακινηθούμε. Πολύ συχνά, δε, και χωρίς κόστος, εφ όσον στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό μας έχουμε προβλέψει να συμπεριλάβουμε την παροχή της θραύσης κρυστάλλων.
 
Γιατί είναι σημαντική η επισκευή του παρμπρίζ  και πότε επιβάλλεται
 
Ένα μικρό χτύπημα στο παρμπρίζ μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια μεγάλη ρωγμή. Τα παρμπρίζ συμβάλλουν ως και 34% στην στρεπτική ακαμψία του οχήματος. Το σπασμένο παρμπρίζ αποδυναμώνει το πλαίσιο και μπορεί να μεταβάλλει τη δυναμική του οχήματός σας, όπως μας εξηγούν οι ειδικοί.

Όταν το μικρό ράγισμα είναι σε μέγεθος μικρότερο από ένα κέρμα των 2 ευρώ, πρέπει να επισκευαστεί άμεσα για να επαναφέρει την ανθεκτικότητα  του παρμπρίζ στο 100%, αλλά και για να μην επεκταθεί.

Σε περίπτωση  που η ρωγμή είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος, τότε μπορούμε να προβούμε  μόνο σε αντικατάσταση κάτι το οποίο πρέπει να γίνει πάλι άμεσα γιατί πλέον το παρμπρίζ έχει χάσει την ανθεκτικότητα και σε περίπτωση ατυχήματος κινδυνεύουμε. 

Να σημειωθεί ότι μόνο το παρμπρίζ μπορεί να επισκευαστεί, ενώ τα υπόλοιπα κρύσταλλα (πλαϊνά και πίσω), δεν επισκευάζονται αλλά μόνο αντικαθίστανται

Κοινοποίησέ το »