Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ ανταλλακτικά επαγγελματικών στην Αθήνα. Ενδιαφέρεστε για ένα νέο επαγγελματικό από την IVECO ή μήπως γνήσια ανταλλακτικά;Στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ θα τα βρείτε και τα δύο.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ ανταλλακτικά επαγγελματικών στην Αθήνα. Ενδιαφέρεστε για ένα νέο επαγγελματικό από την IVECO ή μήπως γνήσια ανταλλακτικά;Στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ θα τα βρείτε και τα δύο.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ ανταλλακτικά επαγγελματικών στην Αθήνα

19 867 Επισκέψεις στο άρθρο

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ ανταλλακτικά επαγγελματικών στην Αθήνα. Θα τα βρείτε από την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ! Κατέχει 50 χρόνια παρουσίας στο χώρο των ανταλλακτικών επαγγελματικών οχημάτων! Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε όλα τα καινούρια επαγγελματικά αυτοκίνητα της IVECO, αλλά και επιλεγμένα μεταχειρισμένα.

Κοινοποίησέ το »

Ιδρύθηκε το 1968 και κατέχει πρωταρχική θέση στο χώρο της πώλησης νέων μοντέλων και ανταλλακτικών για τα επαγγελματικά οχήματα της IVECO (Φορτηγών, λεωφορείων και βιομηχανικών εφαρμογών). Ένα brand που είναι ένας από τους πιο αναπτυσσόμενους κατασκευαστές φορτηγών. Ήδη έχει εμφανίσει στην αγορά μία πλήρη γκάμα από επαγγελματικά οχήματα, όπως τα Daily, Eurocargo, Stralis και Trakker. Όλα φυσικά τα νέα μοντέλα της μάρκας, αλλά και τα γνήσια ανταλλακτικά τους θα τα βρείτε στις εγκαταστάσεις της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΕΒΕ στον Ασπρόπυργο. Πέρα από τα καινούρια μοντέλα, μπορείτε να επιλέξετε και κάποια από τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα επαγγελματικά της μάρκας.  Πρόκειται για αυτοκίνητα που έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια, είναι άριστα συντηρημένα και με ανταγωνιστικές δυνατότητες χρηματοδότησης.
.
IVECO ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Στις εγκαταστάσεις της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΕΒΕ, εκτός από την πλήρη γκάμα με τα καινούρια μοντέλα της IVECO, μπορείτε να διαλέξετε και μερικά από τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα επαγγελματικά οχήματα της μάρκας.

Επιπλέον, η εταιρία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών. Θα βρείτε προϊόντα γνωστών brands όπως GEREP SUDBURG, PHOENIX AIR SPRINGS, CONTINENTAL CONTITECH και MAGIRUS DEUTZ. Επίσης διαθέτει συστήματα ανάρτησης για όλους τους κατασκευαστές φορτηγών, λεωφορείων, trailer. Η υψηλή ποιότητα των ανταλλακτικών είναι αδιαπραγμάτευτη, αφού η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001/2015.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ IVEVO ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ εισάγει και εμπορεύεται γνήσια ανταλλακτικά της IVECO, αλλά και προϊόντα από καταξιωμένα brands.

Με μια επίσκεψη στην αποθήκη της εταιρίας μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ανταλλακτικό ψάχνετε. Το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει να κάνετε την κατάλληλη επιλογή. Η πιστή εφαρμογή του προτύπου διασφάλισης ποιότητας, η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, ο σεβασμός προς των πελάτη και τις ανάγκες του και η διαρκής ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων της έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή εικόνα της επιχείρησης στην αγορά αλλά και των συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ικανοποιημένων πελατών.

προϊοντα αυτοκινητου - ΔΙΚΤΥΟ - ΕΜΠΟΡΟΙ

 • ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

  ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

  Στην Εμπορική Α.Ε.Β.Ε. θα βρεις εύκολα και γρήγορα το ανταλλακτικό που ταιριάζει στο δικό σου επαγγελματικό όχημα. Πλήθος προϊόντων επώνυμων εταιρειών όπως IVECO, GEREP SUDBURG και PHOENIX AIR SPRINGS.

   2103477482 Περισσότερα
 • ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν.

  ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν.

  Η εταιρεία Στάθης Σ. & Ν. διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τη συντήρηση, την επισκευή και τη βελτίωση του επιβατικού και επαγγελματικού αυτοκινήτου σας. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες.
   2394025605 Περισσότερα

προϊοντα αυτοκινητου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ