Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Power Clean - Πάνος Νεκτάριος - Καθαρισμό Φίλτρου Μικροσωματιδίων (DPF) - Πλυντήρια Μεταλλικών Εξαρτημάτων & Διαχείριση Επικίνδυνων Αποβλήτων
Power Clean - Πάνος Νεκτάριος - Καθαρισμό Φίλτρου Μικροσωματιδίων (DPF) - Πλυντήρια Μεταλλικών Εξαρτημάτων & Διαχείριση Επικίνδυνων Αποβλήτων
 • Power Clean - Πάνος Νεκτάριος - Καθαρισμό Φίλτρου Μικροσωματιδίων (DPF) - Πλυντήρια Μεταλλικών Εξαρτημάτων & Διαχείριση Επικίνδυνων Αποβλήτων
 • Power Clean - Πάνος Νεκτάριος - Καθαρισμό Φίλτρου Μικροσωματιδίων (DPF) - Πλυντήρια Μεταλλικών Εξαρτημάτων & Διαχείριση Επικίνδυνων Αποβλήτων

Power Clean - Πάνος Νεκτάριος - Καθαρισμό Φίλτρου Μικροσωματιδίων (DPF) - Πλυντήρια Μεταλλικών Εξαρτημάτων & Διαχείριση Επικίνδυνων Αποβλήτων

39.009 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2024)

Η εταιρεία Power Clean:
- Διαθέτει τεχνογνωσία στην απολίπανση μεταλλικών εξαρτημάτων.
- Επίσης διαθέτει εξειδίκευση στην κατασκευή ειδικών συσκευών καθαρισμού.
- Καθαρίζουν DPF, ψυγεία, ντεπόζιτα & εξαρτήματα.
- Έχουν έδρα σε κομβικό σημείο στον Ασπρόπυργο.

SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Τα diesel οχήματα έχουν συνδεθεί με την ρύπανση περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όλοι ακούμε και διαβάζουμε για τον μαύρο καπνό που βγαίνει από τις εξατμίσεις τους. Αυτός ο μαύρος καπνός προέρχεται από την καύση του diesel, η οποία δημιουργεί στερεά σωματίδια τα οποία μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στον κινητήρα  και να επιβαρύνουν σημαντικά την ατμόσφαιρα, δημιουργώντας κινδύνους και για τη δημόσια υγεία.
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Από το 2009 όλα τα αυτοκίνητα diesel κατασκευάζονται σύμφωνα με την οδηγία Euro 5 της Ε.Ε και διαθέτουν απαραίτητα το φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων, ή αλλιώς γνωστό ως DPF. Σημειώνεται  ότι υπάρχουν και αυτοκίνητα που είχαν φίλτρο σωματιδίων ήδη πριν την υποχρεωτική οδηγία.

Το DPF είναι ένα φίλτρο το οποίο πρέπει σε τακτά διαστήματα να καθαρίζεται και να αδειάζει, για να συνεχίσει να λειτουργεί. Στο DPF αυτή η διαδικασία λέγεται αναγέννηση.

Κατά τη διάρκεια της αναγέννησης καίγονται τα σωματίδια που έχουν κατακρατηθεί με πολύ υψηλή θερμοκρασία, αφήνοντας στο φίλτρο μια μικρή ποσότητα στάχτης.
 
Αυτή την ανάγκη (οχημάτων και επαγγελματιών) την καλύπτουν Pro Specialists του κλάδου οι οποίοι αναλαμβάνουν υπεύθυνα τον καθαρισμό και την παράδοση των φίλτρων DPF και μάλιστα εντός 24ώρου. Μία από αυτές τις επιχειρήσεις-specialist είναι η Power Clean.

«Power Clean» - Πλυντήρια Μεταλλικών Εξαρτημάτων & Διαχείριση Επικίνδυνων Αποβλήτων

Η  Power Clean ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2006 από τον Πάνο Νικ. Νεκτάριο, πτυχιούχο  μηχανικό αυτοκινήτων, με έδρα την ΒΙ.ΠΕ. Ασπροπύργου. Ένα χρόνο μετά αδειοδοτήθηκε με την Πανελλαδική `Αδεια Συλλογής -  Μεταφοράς και Αποθήκευσης Επικίνδυνων Αποβλήτων, όπως διαλύτες, υγρά φρένων, απορροφητικά υλικά, φίλτρα λαδιού, αντιψυκτικά, κ.α.

Η εταιρεία βασίζεται στην τεχνογνωσία και στην πολυετή εμπειρία των 18 ετών της δράσης της, στον τομέα της απολίπανσης μεταλλικών εξαρτημάτων και στην κατασκευή ειδικών συσκευών καθαρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η “PowerClean”είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας TEKNOX, η οποία με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας δίνει λύσεις για την πλύση εξαρτημάτων.

Καθαρισμός μηχανικών εξαρτημάτων

Σημειώστε πως στην «Power Clean» αναλαμβάνουν τον καθαρισμό από φίλτρα μικροσωματιδίων (DPF), παραλαμβάνοντάς το από το χώρο σας (εντός Αττικής) και με επιστροφή εντός 24 ωρών και παροχή 12μηνης εγγύησης (ή 80.000 χιλιομέτρων) καλής λειτουργίας.

Στις υπηρεσίες της επιχείρησης περιλαμβάνεται και ο καθαρισμός σε: ντεπόζιτα , τουρμπίνες, έμβολα, ψυγεία αλλά και πολλά άλλα εξαρτήματα.Τέλος, να αναφέρουμε πως διαθέτουν και ειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού τόσο για τον τομέα του αυτοκινήτου όσο και σε προϊόντα καθαρισμού γενικής χρήσης (καθαριστικά, χημικά, πανιά, στουπιά, λιπαντικά).

προϊοντα αυτοκινητου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

 • POWER CLEAN

  POWER CLEAN

  Η εταιρεία Power Clean βασίζετε στην τεχνογνωσία αλλά και στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει στον τομέα της απολίπανσης μεταλλικών εξαρτημάτων και στην κατασκευή ειδικών συσκευών καθαρισμού. Καθαρισμός DPF, ψυγείων, τεποζίτων & εξαρτημάτων με top εξοπλισμό !
   210 5584319 Περισσότερα
 • ΕΜΑΝ FULLER A.E.

  ΕΜΑΝ FULLER A.E.

  Η EMAN FULLER A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου ανταλλακτικών εδώ και 43 χρόνια. Εξειδικεύεται στα φορτηγά, λεωφορεία αλλά και τις μηχανές θαλάσσης ΜΑΝ. 
   210 5130136 Περισσότερα
 • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  Η «Σωτηρόπουλος Νικόλαος» ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της στον κλάδο της ανύψωσης και της διακίνησης μέσα στην δεκαετία του 1980.
   2103460714 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ

  ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ

  Οι ΑΦΟΙ Κηρομύτη, με εμπειρία 40 χρόνων στην επισκευή και στη συντήρηση των φορτηγών οχημάτων της Volvo, αποτελούν το συνεργείο με τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα σε γνήσια ανταλλακτικά της εταιρείας, καλύπτοντας έτσι τόσο το κομμάτι του service όσο και της εμπορίας οχημάτων.
   210-5551602-3 Περισσότερα
 • CHRIS PAN

  CHRIS PAN

  Στον CHRIS PAN θα βρεις γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά IVECO Stralis Euro 5 & Euro 6 S-Way & Hi Way για τράκτορες, μηχανές, σασμάν, καμπίνες, διαφορικά, μάσκες, ντεπόζιτα κ.ο.κ
   210-5584017 Περισσότερα
 • ΖΕΡΒΟΣ ΧΑΡ. & ΣΙΑ ΟΕ

  ΖΕΡΒΟΣ ΧΑΡ. & ΣΙΑ ΟΕ

  Η εταιρεία Zervos Truck & Car δραστηριοποιείται για 40 χρόνια στον χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών φορτηγών και στον κλάδο των αξεσουάρ και εξοπλισμού τους. Θα βρείτε τα πάντα από αξεσουάρ - ανταλλακτικά φορτηγού! Διαθέτουν πάνω από 10.000 προϊόντα!
   2105157374 Περισσότερα
 • ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

  ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

  Στην ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ θα βρείτε μεταχειρισμένα Ιαπωνικά - Ευρωπαϊκά ανταλλακτικά, σε άριστη κατάσταση, τα οποία εισάγει αποκλιεστικά από Ιαπωνία και Ευρώπη. Όλα σε ανταγωνιστικές τιμές και με την παράδοση να γίνεται γρήγορα στο χώρο σας
   2106612556 Περισσότερα
 • Σταυρόπουλος Trailers

  Σταυρόπουλος Trailers

  Η Σταυρόπουλος Trailers έχει σαν αποκλειστική της δραστηριότητα την κατασκευή τρέιλερ μεταφοράς σκαφών από 3.μ έως 12μ καθώς και μπαγκαζιέρες μεταφοράς αποσκευών σε πολλές διαστάσεις.
   2105141515 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

  ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

  Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
   2103460288 Περισσότερα