Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
ΟΔΗΓΟΥΜΕ: VW Multivan T7 eHybrid

ΟΔΗΓΟΥΜΕ: VW Multivan T7 eHybrid

12.958 Επισκέψεις στο άρθρο

- Κορυφαία πρόταση για «VIP» μεταφορές επιβατών
- Υβριδικό για χαμηλή κατανάλωση με ισχύ 218hp
- Με ευμετάβλητο εσωτερικό για έως και 7 επιβάτες
- Premium σε άνεση & ασφάλεια

Κορυφαία πρόταση για «VIP» μεταφορές επιβατών

Με κόστος αγοράς που ξεκινά από τα 63.700 ευρώ και διαθέσιμο σε δύο μήκη αμαξώματος και με δυνατότητα μεταφοράς έως 7 επιβατών σε ισάριθμα –ανεξάρτητα- καθίσματα, το νέο VW Multivan T7 αποτελεί μια κορυφαία, από πλευράς ποιότητας κατασκευής, τεχνολογικού υπόβαθρου αλλά και… αναγνωρισιμότητας πρόταση, τόσο για πολυμελείς οικογένειες όσο και για όσους δραστηριοποιούνται στη μεταφορά επιβατών, παρέχοντας «VIP» επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.
 

Υβριδικό για χαμηλή κατανάλωση με ισχύ 218hp

Στην ελληνική αγορά, το νέο MultivanT7 προσφέρεται μόνο σε μια υβριδική έκδοση που ενσωματώνει έναν βενζινοκινητήρα TSI 1,4λτ. με απόδοση 150hp και έναν ηλεκτροκινητήρα (HEM80) με απόδοση 85kW (116hp) που συνδυάζονται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG).
 
Στην πράξη, το Multivan Τ7 eHybrid αποδίδει συνολική ισχύ 160kW (218hp) και 350Nm ροπής και επιτρέπει στον οδηγό να κινείται (σε ανοικτό αυτοκινητόδρομο) με μέση κατανάλωση από 6,5λτ./100km ενώ, η μπαταρία ιόντων λιθίου, ωφέλιμης χωρητικότητας 10,4kWh, επιτρέπει την κίνηση ακόμη και με μηδενικές εκπομπές ρύπων, για έως και 50km.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Με ευμετάβλητο εσωτερικό για έως και 7 επιβάτες

Αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος, το νέο Multivan μπορεί να μεταφέρει 5 – 7 επιβάτες σε ισάριθμα ανεξάρτητα καθίσματα που μπορούν να αφαιρεθούν άνετα, τα περιστραφούν ή και να μετακινηθούν εμπρός – πίσω, δεδομένου ότι εδράζονται σε ειδικές ράγες που εκτείνονται από τον χώρο για τις αποσκευές ως τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού.
 
Την ίδια στιγμή, ένα –επίσης μετακινούμενο- ειδικό αναδιπλούμενο τραπεζάκι, μπορεί να μετατρέψει το εσωτερικό της καμπίνας του Multivan T7 σε χώρο… συνεδριάσεων χωρίς να παραβλέπουμε στοιχεία όπως η εντυπωσιακή σε διαστάσεις πανοραμική ηλιοροφή κ.ά.
 

Premium σε άνεση & ασφάλεια

Ποτέ άλλοτε κάποια από τις επιβατικές εκδόσεις «Multivan» της Σειράς «Τ» δεν ήταν περισσότερο «έξυπνες», connected και άνετες. Το νέο πολυθέσιο όχημα της VW Επαγγελματικά Οχήματα έχει να επιδείξει ένα κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο με βασικότερα γνωρίσματα το περιβάλλον για τον οδηγό (Digital Cockpit) με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής των 10 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, τις πολλαπλές ψηφιακές υπηρεσίες, τη δυνατότητα σύνδεσης (και ασύρματα) με εξωτερικές πηγές δεδομένων, τα αναπαυτικά, «ErgoComfort» καθίσματα με τις 18 διαφορετικές ρυθμίσεις, το προηγμένο ηχοσύστημα της Harman Kardon με 14 ηχεία, τον πολύχρωμο –κρυφό- φωτισμό της καμπίνας, χωρίς να παραβλέπουμε φυσικά, τον εντυπωσιακό κατάλογο που αφορά στα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, κάτω από όλες τις συνθήκες.
 

Σελίδα 2Εξαιρετικό περιβάλλον…. εργασίας για τον οδηγό
Σελίδα 3Χώροι για επτά επιβάτες ή/και έως 4,0κ.μ. φορτίων!
Σελίδα 4Υβριδικό με ισχύ 218hp και μέγιστη αυτονομία έως 700km
Σελίδα 5Ουδέτερο, άνετο και προπάντων ασφαλές σε όλες τις συνθήκες
Σελίδα 6Ευχαριστίες στο Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη «Οινότρια Γη»