Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Vivaro έχει να επιδείξει περισσότερες από 560.000 πωλήσεις από το 2001 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε.

Ο κινητήρας CDTI των 2,0λτ. διατίθεται σε εκδόσεις με ισχύ 90 ή 114 ίππων, ενώ συνδυάζεται και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Easytronic.

Η πληρέστατη γκάμα εκδόσεων του περιλαμβάνει συνολικά 42 παραλλαγές μεταξύ των οποίων και εκδόσεις με ανοικτή, ανατρεπόμενη καρότσα.

Opel Vivaro: Το δημοφιλές πολυχρηστικό εργαλείο

9.968 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2013)

Ομικρότερος σε διαστάσεις εκπρόσωπος της Opel στην κατηγορία των Van, είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις με μεικτό βάρος 2,7 ή 2,9t. και διακρίνεται για την μεγάλη ποικιλία παραλλαγών (42 συνολικά) που του διασφαλίζουν τα δύο μήκη μεταξονίου και αμαξώματος καθώς και οι δύο επιλογές ως προς το ύψος της οροφής του. 
Από το 2001 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε (από το 2006 διατίθεται η 2η γενιά του), το Vivaro έχει να επιδείξει περισσότερες από 560.000 πωλήσεις και συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο δημοφιλών οχημάτων της κατηγορίας του. 
Η γκάμα του περιλαμβάνει εκδόσεις με κοντό (3.098 χλστ.) ή μακρύ (3.498 χλστ.) μεταξόνιο, εκδοχές Van με μονή η διπλή σειρά καθισμάτων, εκδόσεις σασί για εξατομικευμένες λύσεις καθώς και τις επιβατικές επιλογές Tour και Life, με δυνατότητα μεταφοράς έως και 9 επιβατών. Εκτός από την καλαίσθητη εξωτερική σχεδίαση -όπου ξεχωρίζουν η «σήμα κατατεθέν» οροφή «Jumbo» και τα εντελώς κάθετα τοιχώματα του χώρου φόρτωσης- αλλά και τον ελκυστικό εσωτερικό διάκοσμο με την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους και την πολύ καλή εργονομία, το Opel Vivaro παρέχει και πολύ καλή ποιότητα κύλισης αλλά και ένα εξαιρετικό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας, χάρη στο πολύ καλό στήσιμο των αναρτήσεων, τα αποδοτικά φρένα και το γρήγορο και σαφές σύστημα διεύθυνσης. 
Ο εξοπλισμός του είναι πληρέστατος, ενώ σύντομα αναμένονται στην ελληνική αγορά και οι ανανεωμένες εκδόσεις του, με πληρέστερο επίπεδο εξοπλισμού που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πολλαπλά συστήματα διευκόλυνσης του έργου του οδηγού, φιμέ επενδύσεις στα πλευρικά και πίσω παράθυρα, ζάντες αλουμινίου μαύρου χρώματος κ.ά. 

Αποδοτικοί κινητήρες ecoFLEX
Οι επιλογές στους κινητήρες του Vivaro αφορούν σε δύο εκδόσεις ενός 2,0λιτρου πετρελαιοκινητήρα CDTI με απόδοση 90 ή 114 ίππων που, χάρη στην τεχνολογία ecoFLEX αλλά και το συνδυασμό τους με το –προηγμένο τεχνολογικά- αυτόματο κιβώτιο Easytronic, εμφανίζουν μέση κατανάλωση καυσίμου από 6,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές ρύπων από 178 g/km.