Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Opel έχει να επιδείξει εκατοντάδες ειδικές διασκευές για τα οχήματα της σε συνεργασία και με πολλές –πιστοποιημένες- εταιρείες από όλη την Ευρώπη.

    Εκατοντάδες πιστοποιημένες διασκευές

    9.972 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2013)

    Όπως προαναφέραμε, τα ελαφρά επαγγελματικά της Opel προσφέρονται σε εκατοντάδες διαφορετικές παραλλαγές προκειμένου να ικανοποιήσουν απόλυτα τις επαγγελματικές, εμπορικές ή… κοινωνικές ανάγκες του ιδιοκτήτη τους.  Ωστόσο, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει και πολυάριθμες μετατροπές και ειδικές προσαρμογές του αμαξώματος και των χαρακτηριστικών τους, προκειμένου να διασφαλίσει την άριστη κάλυψη ακόμη και των πιο ιδιαίτερων χρήσεων. 
    Οι δημοφιλέστερες εξ αυτών είναι διαθέσιμες κατευθείαν από την ίδια την Opel, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής των οχημάτων της σε ακόμη περισσότερες διασκευές για ειδικές χρήσεις. 
    Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της συνεργασίας της Opel με εξειδικευμένες εταιρείες κατασκευής υπερκατασκευών που έχουν λάβει σχετική πιστοποίηση από το ειδικό τμήμα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. 
    Το τρέχον πρόγραμμα πιστοποίησης των εταιρειών αυτών και των προϊόντων που προσφέρουν για τα ελαφρά επαγγελματικά της Opel, ξεκίνησε στις αρχές του 2012 και ήδη περίπου 100 διαφορετικές μετατροπές από περισσότερες από 50 εταιρείες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχουν λάβει την σχετική πιστοποίηση, σύμφωνα με τα αυστηρότατα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης της «Conversions Engineering Team» της Opel. Παράλληλα, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους (2013), η Opel υπολογίζει πως θα έχει πιστοποιήσει τουλάχιστον 100 προτάσεις ακόμη. 
    Στις πιστοποιημένες μετατροπές που προσφέρει η Opel για όλα τα οχήματά της, περιλαμβάνονται από σχάρες και ράφια έως και ψυκτικοί θάλαμοι, ισοθερμικά αμαξώματα, ενώ φυσικά δεν λείπουν οι ειδικά προσαρμοσμένες εκδόσεις για τις ανάγκες διάφορων υπηρεσιών (ασθενοφόρα, αστυνομικά ή πυροσβεστικά οχήματα κ.ά.).