Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κατά την εορταστική περίοδο του φετινού Πάσχα δεν θα ισχύσουν περιορισμοί στην κυκλοφορία οχημάτων με ωφέλιμο άνω των 1,5t. σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας.

Ελεύθερα τα φορτηγά το Πάσχα

4.364 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2021)

Χωρίς περιορισμούς θα μπορούν να κινηθούν τα φορτηγά με ωφέλιμο άνω των 1,5t. στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Δ30/Δ5α/18495/2021 (ΦΕΚ 253 Β) των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Υποδομών και Μεταφορών, που αφορά στα «Μέτρα Περιορισμού κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων σε τμήματα των αυτοκινητόδρομων και εθνικών οδών κατά τη διάρκεια του έτους 2021», με σχετική απόφαση που υπογράφει ο αρμόδιος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Ι. Κεφαλογιάννης, ανακοινώνεται πως «… Δεδομένης της παρατεταμένης επιδημιολογικής επιβάρυνσης της χώρας και των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό των μετακινήσεων στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας και περιορισμού της διασποράς του COVID-19, αλλά και τη διευκόλυνση τροφοδοσίας της αγοράς, δεν υφίσταται αναγκαιότητα εφαρμογής των απαγορεύσεων του Κεφαλαίου Β2 που αφορά σε Απαγορεύσεις κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα του έτους 2021».

Τη σχετική υπουργική απόφαση μπορείτε να βρείτε εδώ