Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εξαιρετικό σε πάσης φύσεως διαδρομές το νέο Transit, θα κερδίσει άμεσα την εμπιστοσύνη του οδηγού με το υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας και την ευχρηστία του.

    Εξαιρετικό στο δρόμο κάτω από όλες τις συνθήκες

    14.296 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

    Πέραν της εξαιρετικής θέσης οδήγησης και της υποδειγματικής λειτουργίας του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, το νέο Transit που οδηγήσαμε σε διάφορες εκδόσεις (φορτωμένο με φορτίο βάρους στο 50% του ωφέλιμου), κερδίζει τις εντυπώσεις σε όλους τους τύπους διαδρομής, με την ευκολία στον χειρισμό του.
    Για παράδειγμα, το νέο –ηλεκτρονικά ελεγχόμενο- σύστημα διεύθυνσης (EPAS) διακρίνεται για την αίσθηση που προσφέρει ενώ θα διορθώσει την πορεία του οχήματος όταν αυτό τείνει να παρεκκλίνει της πορείας του π.χ. στον αυτοκινητόδρομο, χωρίς να παραβλέπουμε την συνεχώς μεταβαλλόμενη υποβοήθηση του που το καθιστά ελαφρύ στους επιτόπου ελιγμούς και σχεδόν μηχανικό κατά την κίνηση σε υψηλές ταχύτητες.
    Επιπρόσθετα, το νέο Intelligent Adaptive Cruise Control με Traffic Sign Recognition, είναι σε θέση να αυξομειώνει την ταχύτητα του οχήματος αυτόματα, τόσο με βάση την απαιτούμενη –ελάχιστη- απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα όσο και βάση των ορίων ταχύτητας που ισχύουν τη δεδομένη στιγμή.
    Παράλληλα, το Transit εφοδιάζεται πλέον με μια πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων που υποβοηθούν το έργο του οδηγού όπως τα Blind Spot Information System, Active Park Assist, Lane-Keeping Aid, Trailer Tow System,  Pre-Collision Assist με λειτουργία Pedestrian Detection κ.ά.
    Ακόμη και η κάμερα οπισθοπορείας είναι πλέον τοποθετημένη ψηλά, πάνω από την πίσω πόρτα, προκειμένου να προσφέρει μια πιο… πανοραμική εικόνα των όσων συμβαίνουν γύρω από το όχημα.
    Τέλος, σε ότι αφορά στην πρακτικότητα σε όλες τις φάσεις του δρομολογίου, αξίζει να αναφέρουμε πως ο χώρος φόρτωσης φέρει πλέον νέες πλαφονιέρες με λυχνίες LED ενώ, από την άνοιξη του 2020 θα είναι διαθέσιμη και η ηλεκτρικά ελεγχόμενη συρόμενη πλευρική πόρτα.