Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Mitsubishi L200 έχει να επιδείξει περισσότερες από 4,7 εκ. πωλήσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών.

¶κρως δυναμικό και με εξαιρετική οδική συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου…

… θα εξακολουθήσει να διατίθεται σε εκδόσεις με επιμηκυμένη (Club Cab) ή διπλή (Double Cab) εκδόσεις.

Εκτός από την πλήρως τροποποιημένη σχεδίαση του εμπρός τμήματος του αμαξώματος…

… εντελώς νέος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος, με σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς και σαφέστατα πληρέστερο εξοπλισμό άνεσης / ασφάλειας.

Μια από τις σημαντικές τροποποιήσεις του νέου μοντέλου είναι ο νέος πετρελαιοκινητήρα των 2,2λτ. που αποδίδει ισχύ 150 ίππων και 400 Nm ροπής.

Παράλληλα, μια πληθώρα νέων ηλεκτρονικών συστημάτων, αναβαθμίζει το επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος, προς όφελος όλων των χρηστών του δρόμου.

O νέος «σαμουράι» της Mitsubishi (+video)

15.752 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2019)

Οδηγούμε τη νέα -6η- γενιά του Mitsubishi L200 επί ισπανικού εδάφους καθώς το σκληροτράχηλο Pick-Up προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του και στην ελληνική αγορά στο άμεσο προσεχές διάστημα.

Ένα έτος μετά τη συμπλήρωση τεσσάρων δεκαετιών εμπορικής πορείας, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει να επιδείξει περισσότερες από 4,7 εκ. πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, η Mitsubishi λανσάρει επίσημα τη νέα -6η κατά σειρά- γενιά του L200.
Διαθέσιμο σε 150 αγορές ανά την υφήλιο και με περισσότερα από 416.000 οχήματα να βρίσκονται σε κυκλοφορία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αυτήν τη στιγμή, το L200 αποτελεί τον 2ο πιο δημοφιλή εκπρόσωπο της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως και ένα από τα πιο αποδοτικά και σκληροτράχηλα Pick-Up της αγοράς.
Με σαφέστατα ανανεωμένη σχεδίαση αμαξώματος αλλά και εσωτερικού, εντυπωσιακή πληρότητα εξοπλισμού τόσο σε θέματα ασφάλειας όσο και άνεσης, πολλαπλά στοιχεία «συνδεσιμότητας» μέσω των νέων συστημάτων πολυμέσων αλλά και αναβαθμίσεις ουσίας στο –κορυφαίο για τα δεδομένα της κατηγορίας, σύστημα τετρακίνησης «Super Select», η νέα γενιά του Mitsubishi L200… πετάει πλέον το γάντι στον ανταγωνισμό καθώς, έχει βελτιωθεί σημαντικά σε τομείς όπως η ποιότητα κύλισης και οι μεταφορικές δυνατότητες, διατηρώντας ωστόσο αναλλοίωτες τις βασικές του αρετές όπως οι εντυπωσιακές εκτός δρόμου ικανότητες και η αξιοπιστία.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως το νέο Mitsubishi L200 θα εφοδιάζεται με έναν νέο πετρελαιοκινητήρα 2,2λτ. (έναντι 2,5λτ. της προηγούμενης γενιάς του), ο οποίος καλύπτει τις προδιαγραφές του πρωτοκόλλου Euro 6D-Temp, αποδίδοντας ισχύ 150 ίππων και 400 Nm ροπής από τις 1.750 – 2.250 σ.α.λ. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο θα συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, με τον κατασκευαστή να ανακοινώνει μέση κατανάλωση καυσίμου από 8,8λτ./100χλμ. σύμφωνα με το νέο πρότυπο WLTP.
Περισσότερα για το νέο Mitsubishi L200, του οποίου η εμπορική πορεία στην ελληνική αγορά ξεκινά μέσα στο άμεσο προσεχές διάστημα, μπορείτε να βρείτε στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα…