Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Λύσεις για όλες τις χρήσεις

9.939 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2013)

Με μια πληρέστατη σειρά εκδόσεων αλλά και με μία εξαιρετικά ευρεία γκάμα διασκευών σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες κατασκευής υπερκατασκευών, η Opel προσφέρει ιδανικές λύσεις στους επαγγελματίες με την ανανεωμένη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της.

Με περίπου 1,5 εκ. πωλήσεις οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κατά τη διάρκεια της τελευταίας 10ετίας, η Opel έχει καταφέρει να εδραιωθεί και στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών ως μια αξιόπιστη, αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία, με ευρεία γκάμα λύσεων σε πολλαπλούς τύπους εφαρμογών. 
Από το Corsa Van που κυριαρχεί στις πωλήσεις της κατηγορίας των mini-vanette και τη νέα γενιά του Combo με τις πολυάριθμες εκδόσεις με ωφέλιμο όγκο έως  και 5,4κ.μ. (πλέον), έως το δημοφιλές Vivaro και το κορυφαίο της γκάμας, Movano με τις 188 διαφορετικές εκδοχές, η γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας εμφανίζεται πληρέστατη. 
Πρόσφατα, η Opel συγκέντρωσε τους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου στις εγκαταστάσεις της στη Γερμανία, προκειμένου να μας παρουσιάσει από κοντά την τεράστια ποικιλία προτάσεων που έχει εξελίξει. 
Χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφέρουμε πως, τα Combo, Vivaro και Movano είναι διαθέσιμα σε 338 εκδόσεις αμαξώματος που επαρκούν για την κάλυψη πάσης φύσεως εφαρμογών, ενώ σε συνδυασμό με κορυφαίες εταιρείες του χώρου με επίσημη πιστοποίηση από την Opel, προσφέρει ακόμα περισσότερες διασκευές των οχημάτων της που καλύπτουν έως και τις πιο εξεζητημένες χρήσεις. 
Ουσιαστικά δηλαδή, η Opel είναι σε θέση να προσφέρει ιδανικές λύσεις για όλες τις εφαρμογές, ανεξαρτήτως τύπου με οχήματα μεικτού βάρους έως και 4,5t.