Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
ABT: Μετατρέπει σε ηλεκτρικά τα diesel Volkswagen Transporter

ABT: Μετατρέπει σε ηλεκτρικά τα diesel Volkswagen Transporter

  • ABT: Μετατρέπει σε ηλεκτρικά τα diesel Volkswagen Transporter
  • ABT: Μετατρέπει σε ηλεκτρικά τα diesel Volkswagen Transporter

ABT: Μετατρέπει σε ηλεκτρικά τα diesel Volkswagen Transporter

6.032 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2023)

Ο βελτιωτικός οίκος ABT λανσάρει το δικό της κιτ ηλεκτρικής μετατροπής για το diesel van της Volkswagen, Transporter 6.1.

Το νέο Transporter μετατρέπεται σε ηλεκτρικό με ένα κιτ

Με την άφιξη του ID.Buzz και λίγο πριν την αντικατάσταση του φημισμένου Transporter, η ABT λανσάρει το δικό της κιτ μετατροπής από diesel σε αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης. Στο παρελθόν η εταιρεία είχε συνεργαστεί με την Volkswagen με σκοπό την ανάπτυξη και εξέλιξη των νέων Transporter.
 

112 ηλεκτρικοί ίπποι, έως και 137 χλμ. αυτονομία

Η μετατροπή της ABT γίνεται με την εγκατάσταση μιας μπαταρίας 37,3 kWh και ενός ηλεκτροκινητήρα 112 ίππων. Η μπαταρία είναι ικανή να προσφέρει μία αυτονομία μέχρι και 137 χλμ. στον επίσημο κύκλο WLTP, ενώ ανάλογα τις προδιαγραφές η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 90 χλμ./ώρα ως στάνταρ ή στα 120 χλμ./ώρα. Μία πλήρης φόρτιση της μπαταρίας μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου πεντέμισι ώρες με ένα wallbox 7,2 kW ή μέχρι το 80% με φορτιστή 50 kW σε περίπου 45 λεπτά.
 

Κόστος 19.000 ευρώ και 3.950 ευρώ η εγκατάσταση

Η ABT δηλώνει πως σχεδόν όλα τα μοντέλα VW Transporter 6.1 μπορούν να μετατραπούν, ανεξαρτήτως μεταξονίου, οροφής, είτε με πλατφόρμα είτε με ειδικά αμαξώματα, αρκεί να διαθέτει κινητήρα diesel και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG. Αρχικά η μετατροπή θα είναι διαθέσιμη στο Ην. Βασίλειο, με την τιμή του κιτ να ορίζεται στα 19.000 ευρώ και από 3.950 ευρώ το κόστος εγκατάστασης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε