Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Με πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες ασφάλειας η νέα γενιά του Ford Transit Connect.

Το σύστημα Pre-Collision Assist είναι σε θέση να αναγνωρίζει οχήματα και πεζούς και να αποφεύγει την πρόσκρουση με αυτούς σε ταχύτητες έως και 80 χλμ./ώρα.

Ford Transit Connect: Πάντα δίπλα στον οδηγό

19.615 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2019)

Ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά οχήματα της κατηγορίας του, το νέο Ford Transit Connect είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα με πλήθος τεχνολογιών που αναλαμβάνουν να υποβοηθήσουν το έργο του οδηγού, κάτω από όλες τις συνθήκες.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε το Intelligent Speed Assist, το Distance Alert και το Traffic Sign Recognition, που επιτρέπουν στο όχημα να προειδοποιεί τον οδηγό όταν η απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα μειώνεται επικίνδυνα ή αν υπερβαίνει τα όρια ταχύτητας που ισχύουν, καθώς και το Driver Alert που αναλαμβάνει τα ελέγχει συνεχώς αν το οδηγός διατηρείται σε κατάσταση που του επιτρέπει να κινείται με ασφάλεια.
Παράλληλα, το Active Brake Assist μπορεί να ανιχνεύσει τον κίνδυνο πρόσκρουσης και να επέμβει αυτόματα στα φρένα ενώ, το Blind Spot Information αναλαμβάνει να εξαλείψει τα «νεκρά» σημεία στο οπτικό πεδίο του οδηγού με τη χρήση αισθητήρων.