Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η κορυφαία ασφάλεια που προσφέρει, αποτέλεσε μια από τις παραμέτρους που επέτρεψαν στο Iveco Daily να αποσπάσει τον τίτλο του International Van of the Year για το 2018.

Εξαιρετικό στον δρόμο ακόμη και με πλήρες φορτίο θα προστατέψει τόσο τους επιβάτες του όσο και το φορτίο σε κάθε περίπτωση.

Iveco Daily: Ασφάλεια και πρακτικότητα για όλους

20.327 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2019)

Από το σύστημα Ελέγχου Πίεσης Ελαστικών έως τις ειδικές κλειδαριές της καμπίνας που εμφανίζουν αυξημένη «αντιδιαρρηκτική» προστασία, το Iveco Daily έχει να επιδείξει πολλαπλές τεχνολογίες που αναλαμβάνουν να αυξήσουν το επίπεδο της παθητικής και ενεργητικής του ασφάλειας.
Πέραν από στοιχεία όπως οι αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης και το ηλεκτρομαγνητικό retarder της Telma που επιτρέπει στον οδηγό να μην κάνει χρήση των φρένων για την επιβράδυνση του οχήματος, το Iveco Daily είναι σε θέση να κινηθεί με ασφάλεια τόσο εντός της πόλης όσο και στον αυτοκινητόδρομο χάρη σε προηγμένα συστήματα ελέγχου της ευστάθειας του, ακόμη και έντονες ριπές πλευρικών ανέμων, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε το υψηλό επίπεδο παθητικής ασφάλειας που διασφαλίζει η ειδικά μελετημένη δομή του αμαξώματος σε συνδυασμό με τους αερόσακους και τις ζώνες ασφαλείας.