Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Συγκρίνουμε το νέο Renault Trafic με ένα από τα πιο αποδοτικά Μεσαία Vans στην ελληνική αγορά

Συγκρίνουμε το νέο Renault Trafic με ένα από τα πιο αποδοτικά Μεσαία Vans στην ελληνική αγορά

Που υπερέχει και που υστερεί το νέο Renault Trafic έναντι του Opel Vivaro σε χώρους, μεταφορικές δυνατότητες, κινητήρες κ.ά.;

Που υπερέχει και που υστερεί το νέο Renault Trafic έναντι του Opel Vivaro σε χώρους, μεταφορικές δυνατότητες, κινητήρες κ.ά.;

  • Συγκρίνουμε το νέο Renault Trafic με ένα από τα πιο αποδοτικά Μεσαία Vans στην ελληνική αγορά
  • Που υπερέχει και που υστερεί το νέο Renault Trafic έναντι του Opel Vivaro σε χώρους, μεταφορικές δυνατότητες, κινητήρες κ.ά.;

Συγκριτικό Van: Renault Trafic VS Opel Vivaro

103.810 Επισκέψεις στο άρθρο

- Μόνο σε δύο εκδόσεις το Opel Vivaro, με 2 μήκη & 2 ύψη το νέο Trafic
- Με ωφέλιμο όγκο έως 8,9κ.μ. το νέο Trafic
- Ωφέλιμο φορτίο έως 1,33t. για το Opel Vivaro
- Με φαρδύτερες & πιο ψηλές πόρτες το νέο Trafic

Vans στην κόντρα! Το νέο Renault Trafic απέναντι στο Opel Vivaro!


Με περισσότερες από 2,2 εκ. πωλήσεις σε 50+ χώρες από το 1980, το Renault Trafic έχει να επιδείξει μια μακρόχρονη και άκρως επιτυχημένη εμπορική πορεία, ειδικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η μεγάλη τεχνογνωσία της Renault Pro+ στην εξέλιξη και παραγωγή αποδοτικών και αξιόπιστων επαγγελματικών οχημάτων, διασφαλίζει μεταξύ άλλων, κορυφαία χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας για τον οδηγό καθώς και περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης για τον ιδιοκτήτη τους.
 
Πλέον η νέα γενιά του γαλλικού Μεσαίου Van ξεκίνησε την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά, σε μια πληρέστατη γκάμα εκδόσεων, φιλοδοξώντας να αποσπάσει ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς, δεδομένης και της… απουσίας του Trafic από τη χώρα μας την τελευταία 2ετία.
 
Προκειμένου να κατανοήσουμε πόσο καλό και αποδοτικό είναι το νέο Renault Trafic, το θέτουμε απέναντι σε ένα επίσης… καταξιωμένο και στην ελληνική αγορά, Μεσαίο Van, το Opel Vivaro.
 
Πίσω στο 2001, όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε η 1η γενιά του Opel Vivaro, είχε άμεση «συγγένεια» με το Trafic, δεδομένου ότι αμφότερα εξελίχθηκαν μέσω της συνεργασίας των δύο εταιρειών. Δύο και κάτι δεκαετίες μετά, οι… δρόμοι των δύο μοντέλων έχουν χωρίσει πλήρως (και σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη), ωστόσο το Opel Vivaro έχει καταφέρει να σημειώσει μια πολύ καλή πορεία στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς, χωρίς να παραβλέπουμε πως είναι διαθέσιμο και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις (Vivaro-e).
 
Ας δούμε λοιπόν πόσο… θελκτικά είναι τα όσα προσφέρει η νέα πρόταση της Renault Pro+ στην κατηγορία των Μεσαίων Vans, συγκρίνοντας τη με έναν πληρέστατο ανταγωνιστή, το Opel Vivaro.
 

Σελίδα 2Εργονομικά εσωτερικά με ευμετάβλητη διάταξη καθισμάτων
Σελίδα 3Με όγκο έως 8,9κ.μ. το νέο Trafic, με ωφέλιμο έως 1,33t. το Vivaro
Σελίδα 4Με ισχύ έως 150hp το νέο Trafic, από 6,5lt/100km για το Vivaro!