Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλαίσθητος και πλήρως εξοπλισμένος είναι ο χώρος για τον οδηγό και τους -έως δύο- συνεπιβάτες του.

Ο πίνακας οργάνων ενσωματώνει μια μεγάλη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων ενώ…

Στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας εδράζεται και μια υποδοχή για USB.

… η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί τα χειριστήρια για το σύστημα πολυμέσων και τον κλιματισμό.

Προσεγμένη ποιότητα και εργονομία

Ο εσωτερικός διάκοσμος του εσωτερικού του νέου Proace διακρίνεται για την άνετη θέση οδήγησης και την κομψή και λειτουργική σχεδίαση του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας.
Ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων ενώ μέσω των χειριστηρίων στο τιμόνι, ο οδηγός μπορεί να ελέγχει πολλαπλές λειτουργίες του οχήματος.
Θέσεις για μικροαντικείμενα υπάρχουν τόσο στο εσωτερικό των θυρών όσο και στο πάνω μέρος του ταμπλό ενώ, στις εκδόσεις Shuttle έχει προβλεφθεί και ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στη βάση του διπλού καθίσματος για τον συνοδηγό, όπου θα φιλοξενηθούν πάσης φύσεως αντικείμενα.
Χάρη σε προηγμένα συστήματα όπως το Toyota Safety Sense που ενσωματώνει λειτουργίες όπως η προειδοποίηση αλλαγής πορείας, ο έλεγχος κόπωσης του οδηγού, η αυτόματη λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων και η αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας, διασφαλίζει την βέλτιστη υποβοήθηση του έργου του οδηγού κάτω από όλες τις συνθήκες ενώ, πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος όπως θα δούμε παρακάτω.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toyota - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ