Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Απόδραση από την καθημερινότητα

Όπως είναι φυσικό, η γενικότερη φιλοσοφία που έχει ακολουθηθεί στο «στήσιμο» του νέου Toyota Proace Verso, βασίζεται στη διασφάλιση ενός υψηλού επίπεδου άνεσης για τους επιβάτες, χωρίς αυτό πάντως να έχει τον παραμικρό αντίκτυπο στην ενεργητική ασφάλεια που προσφέρει.
Η μεγάλη ευελιξία (κύκλος στροφής στα 11,3μ.) είναι το πρώτο στοιχείο που αντιλαμβάνεται ο οδηγός ενώ η πολύ καλή θέση οδήγησης του διασφαλίσει ένα ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο.
Οι αναρτήσεις φιλτράρουν εξαιρετικά τις όποιες ανωμαλίες του οδοστρώματος ενώ ιδιαίτερα περιορισμένα είναι τα επίπεδα του θορύβου και των κραδασμών που γίνονται αντιληπτά στο εσωτερικό.
Παράλληλα, χάρη σε πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα όπως τα ABS με EBA, EBD (σύστημα κατανομής πέδησης), Brake Assist, VSC (σύστημα ελέγχου ευστάθειας), HAS (σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρες) κ.ο.κ.
Το σύστημα διεύθυνσης φέρει ηλεκτρική υποβοήθηση ενώ στις εκδόσεις Family, το πακέτο Toyota Safety Sense που περιλαμβάνει τις λειτουργίες ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, ανίχνευσης κόπωσης του οδηγού, αυτόματης λειτουργίας των φωτιστικών σωμάτων και αναγνώρισης των σημάτων κυκλοφορίας διευκολύνει σημαντικό το έργο του οδηγού.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toyota - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ