Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι έως και έξι επιβάτες της 2ης και 3ης σειράς καθισμάτων έχουν στη διάθεση τους αυτόνομο σύστημα κλιματισμού και άνετους χώρους για τους αγκώνες, το κεφάλι και τα γόνατα του.

Εφόσον οι περιστάσεις το απαιτούν, ο χώρος για τους επιβάτες μπορεί να μεταβληθεί σημαντικά με την αφαίρεση ή αναδίπλωση μερικών ή όλων των θέσεων για τους επιβάτες.

Με την αναδίπλωση των καθισμάτων της 2ης ή της 3ης σειράς και χάρη στη δυνατότητα πλήρους αφαίρεσης τους, διασφαλίζεται ένας πλήρως αξιοποιήσιμος χώρος φόρτωσης με όγκο από 0,55 – 6,1 κ.μ. για την μεταφορά έως και 3 παλετών!

Στις εκδόσεις Family τα καθίσματα μπορούν να μετακινηθούν κατά τον εγκάρσιο άξονα του οχήματος.

¶νετοι χώροι για έως και εννέα επιβάτες

Αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος, το νέο Toyota Proace Verso προσφέρεται με 6 – 9 θέσεις επιβατών στο εσωτερικό του.
Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι επιβάτες έχουν άπλετο χώρο για τα γόνατα και το κεφάλι τους ενώ ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι πως και οι έξι θέσεις της 2ης και της 3ης σειράς καθισμάτων εφοδιάζονται με υποδοχές isofix για την στερέωση παιδικών καθισμάτων σε αυτές.
Το μεγάλο άνοιγμα της πλευρικής θύρας (745 – 935 χλστ.) διευκολύνει σημαντικά την πρόσβαση στο εσωτερικό του οχήματος ενώ τα εκτεταμένα παράθυρα προσφέρουν απρόσκοπτη θέα σε όλες τις θέσεις.
Ακόμη και στις –βασικές- εκδόσεις Shuttle, προσφέρεται αυτόνομο σύστημα κλιματισμού για τους επιβάτες των πίσω σειρών ενώ οι εκδόσεις Family προσφέρουν επιπλέον στοιχεία όπως πτυσσόμενο τραπεζάκι για τους επιβάτες της δεύτερης σειράς (στην πλάτη των καθισμάτων της πρώτης σειράς), συρόμενα παράθυρα και σκίαστρα για τη 2η σειρά κ.ο.κ.
Παράλληλα, τα καθίσματα των πίσω σειρών μπορούν να μετακινηθούν ή να αφαιρεθούν με ευκολία προκειμένου να διασφαλιστεί ένας ενιαίος χώρος για την φόρτωση αντικειμένων μεγάλου όγκου στο εσωτερικό του οχήματος.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toyota - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ