Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επί της ουσίας!

71.541 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2020)

Μπορεί να διπλοκάμπινα Pick-Ups να εποφθαλμιούν την πολυτέλεια και τις ανέσεις των SUVs ωστόσο, επί της ουσίας είναι επαγγελματικά οχήματα. Ποιες είναι άραγε οι δυνατότητες φόρτωσης τους;

Τα Pick-Ups, η -­διαχρονικά- δημοφιλέστερη κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών στην ελληνική αγορά, διακρίνονται για την άνεση, την ασφάλεια, τις επιδόσεις, την εκτός δρόμου οδική συμπεριφορά κ.ο.κ.
Ωστόσο, τι συμβαίνει όταν καλούνται να μεταφέρουν φορτία μεγάλου όγκου; 
Πόσο καλά τα καταφέρνουν εκεί και μάλιστα στις –εντυπωσιακές- διπλοκάμπινες εκδόσεις τους; 


Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως τα οχήματα της κατηγορίας των Pick-Up δεν θα έπρεπε να λογίζονται ως επαγγελματικά αλλά η απόκτηση τους θα έπρεπε να είναι ελεύθερη για όλους όσους τα επιλέξουν π.χ. έναντι κάποιου μοντέλου της κατηγορίας των SUV. Σε αυτό το άρθρο δεν πρόκειται να αναλύσουμε αν αυτή η προσέγγιση είναι σωστή ή λάθος, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τις κύριες μεταφορικές δυνατότητες των εκπροσώπων της κατηγορίας των «ελαφρών ημιφορτηγών» και μάλιστα των πιο επιβλητικών, πληρέστατα εξοπλισμένων και προβεβλημένων εκδόσεων τους, δηλαδή τα διπλοκάμπινα Pick-Up. Ας δούμε λοιπόν μαζί, που υστερούν και που υπερέχουν όλα τα Pick-Ups της ελληνικής αγοράς, αναφορικά με τις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης που προσφέρουν.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)