Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εκτός από τη δωρεά του ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος 3ΜΧ, η WuzhengEurope παραχώρησε και έναν φορτιστή 11kW (wallbox), ενώ ένα δεύτερο όχημα 3ΜΧ θα παραδοθεί τους επόμενους μήνες.

Το ωφέλιμο φορτίο του ανέρχεται στα 1.000 κιλά, ενώ η αυτονομία του με πλήρη φόρτιση ορίζεται στα 100 χλμ. (έως 145 χλμ. άνευ φορτίου), με την κατανάλωσή του να είναι της τάξης των 11 kWh/100 χλμ.

Το 3ΜΧ στην πρίζα του στη Γαύδο...

Η ηλεκτροκίνηση έφτασε στη Γαύδο (+vid)

4.599 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2021)

Το πρώτο από τα δύο ηλεκτρικά τρίκυκλα 3ΜΧ που δώρισε η εταιρεία WuzhengEurope στον Δήμο Γαύδου, έπιασε ήδη δουλειά στο ακριτικό μας νησί, το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης που φιλοδοξεί να γίνει ακόμα πιο «πράσινο» και παραδεισένιο από όσο ήδη είναι.

Στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, στο εξωτικής ομορφιάς νησί της Γαύδου, έφτασε η ηλεκτροκίνηση, καθώς η εταιρεία WuzhengEurope προσέφερε στον Δήμο Γαύδου το πρώτο από τα δύο ηλεκτρικά επαγγελματικά τρίτροχα 3MX για τις ανάγκες του νησιού.
 
Σημειώνεται, πως η WuzhengEurope έχει την έδρα της Ελλάδα και αποτελεί μια θυγατρική εταιρεία του WuzhengGroup, ενός ομίλου που εδώ και 50 χρόνια ειδικεύεται στην κατασκευή και διανομή ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων. Η παραπάνω ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας και είχε ως γνώμονα την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας, καθώς οι άνθρωποι της εταιρείας αναγνωρίζουν την επιτακτική ανάγκη για τη στήριξη των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας. Εκτός από τη δωρεά του ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος 3ΜΧ, η εταιρεία παραχώρησε και έναν φορτιστή 11kW (wallbox), ενώ ένα δεύτερο όχημα 3ΜΧ θα παραδοθεί τους επόμενους μήνες.
 
Δείτε εδώ το μεγαλύτερης έκτασης πιλοτικό πρόγραμμα της Αστυπάλαιας, στο οποίο συμμετέχει η Volkswagen.
 
Η κα. Μανωλία Στεφανάκη, Δήμαρχος του Δήμου Γαύδου δήλωσε: «Απώτερος σκοπός μας ήταν και είναι να μετατρέψουμε τη Γαύδο σε ένα "πράσινο" νησί. Με σεβασμό προς το περιβάλλον και ορθολογική χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας που μας επιτρέπει να κάνουμε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παραδώσουμε στην επόμενη γενιά ένα νησί "καθαρό" από ρύπους και με όλες τις στέρεες βάσεις για το χτίσιμο ενός καλύτερου, και πιο φιλικού προς το περιβάλλον, αύριο. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία για την προσφορά της. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι ολοένα και περισσότεροι πολίτες και επιχειρηματίες δίνουν στην ακριτική Γαύδο την προσοχή που πραγματικά της αξίζει. Η κίνηση αυτή είναι ταυτόχρονα για εμάς και μια υπόσχεση: να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε η Γαύδος, με τη μακραίωνη ιστορία που έχει γραφτεί στα χώματά της, να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση, ως προς τη διαχείριση σε θέματα βιωσιμότητας, αλλά και την ευρύτερη αντίληψη της σχέσης του Ανθρώπου με το φυσικό του σπίτι»!
 
Το τρίκυκλο με το ωφέλιμο του ενός τόνου
 
Υπενθυμίζεται, πως το 3ΜΧ είναι ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα τριών τροχών, το οποίο προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός σταθερού οχήματος και είναι κατάλληλο για οδήγηση μεγάλων αποστάσεων. Το ωφέλιμο φορτίο του ανέρχεται στα 1.000 κιλά, ενώ η αυτονομία του με πλήρη φόρτιση ορίζεται στα 100 χλμ. (έως 145 χλμ. άνευ φορτίου), με την κατανάλωσή του να είναι της τάξης των 11 kWh/100 χλμ.
 
Προεξάρχον χαρακτηριστικό του αποτελεί το σύστημα ανεξάρτητης ανάρτησης για τον εμπρόσθιο τροχό (Swingarm). Επιπλέον, η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος υπόσχεται ένα υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας και άνεσης, ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες, καθιστώντας το 3ΜΧ ιδανικό για κίνηση και εκτός δρόμου.
 
Δείτε περισσότερα για το 3ΜΧ στο παρακάτω βίντεο: