Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο –ηλεκτρικό & τρίτροχο- «3ΜΧ είναι μια νέα πρόταση στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών, προσφέροντας ωφέλιμο φορτίο έως 1.000 κιλά.

Με αυτονομία έως και 100χλμ. με πλήρη φόρτιση, το 3ΜΧ είναι σε θέση να κινηθεί με άνεση ακόμη και σε ακραίες εκτός δρόμου διαδρομές.

Νέο ηλεκτρικό επαγγελματικό σε 3 τροχούς! (+video)

9.379 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2019)

Στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η εταιρεία Shandong Wuzheng Hellas αναμένεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους το νέο –τρίτροχο & ηλεκτροκίνητο- επαγγελματικό «3MX»

H εταιρεία Shandong Wuzheng Hellas, θυγατρική του Wuzheng Group, ενός Ομίλου με περισσότερα από 50 έτη εμπειρίας στην κατασκευή και διανομή ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων όλων των τύπων, λανσάρει πλέον και στην ελληνική αγορά ένα νέο «πράσινο» επαγγελματικό όχημα με την ονομασία «3MX». Βασικό γνώρισμα του εν λόγω μοντέλου είναι οι τρεις τροχοί του καθώς και το γεγονός ότι είναι πλήρως ηλεκτροκίνητο ενώ, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως η Wuzheng Hellas αναλαμβάνει να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Γενικός Διευθυντής της Shandong Wuzheng Hellas Ltd, κ. Λεωνίδας Δαβουλάρης, τόνισε σχετικά πως: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως ο μεγάλος αυτό Όμιλος επέλεξε την Ελλάδα ως κέντρο των δραστηριοτήτων του στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον της αυτοκίνησης και η εμπειρία του Ομίλου Wuzheng στην παραγωγή και διάθεση επαγγελματικών οχημάτων, αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας για το νέο ηλεκτρικό 3MX. Η αποδοχή του από τους συνεργάτες – διανομείς μας στην Ευρώπη, επιβεβαιώνει την απλή συνταγή της επιτυχίας: Ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών, τόσο κατά την κτήση όσο και στη χρήση, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια προσοδοφόρα επιχειρηματική πρόταση για τον συνεργαζόμενο διανομέα».
 
Το νέο ηλεκτρικό 3ΜΧ μας συστήνεται
 Το μοντέλο 3ΜΧ είναι ένα ελαφρύ επαγγελματικό τριών τροχών που προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων σε μεγάλες αποστάσεις. Με έμφαση στην οικονομία, την πολυχρηστικότητα και την ασφάλεια, είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις χρήσης μιας μεγάλης γκάμας εφαρμογών, με μηδενικές εκπομπές ρύπων και θορύβου.
Το ωφέλιμο φορτίο του ανέρχεται στα 1.000 κιλά, ενώ η αυτονομία του με πλήρη φόρτιση ορίζεται στα 100 χλμ. (έως 145 χλμ. άνευ φορτίου).
Η άριστη ποιότητα υλικών καθώς και στοιχεία όπως το μοναδικό σύστημα ανεξάρτητης ανάρτησης για τον εμπρόσθιο τροχό (Swingarm), η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κ.ά., διασφαλίζουν ένα εξαιρετικό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας και άνεσης, ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες, καθιστώντας το 3ΜΧ ιδανικό για κίνηση και εκτός δρόμου. Την ίδια στιγμή, η κατανάλωση του ορίζεται στις 11kWh/100χλμ.
Παράλληλα, οι πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης του αμαξώματος και η πληθώρα μετασκευών που μπορεί να υποστηρίξει, επιτρέπουν στο 3ΜΧ να μπορεί να καλύψει άνετα τις απαιτήσεις των κλάδων της αγροτικής παραγωγής, των κατασκευών και των logistics ακόμη και ως υδροφόρο, πυροσβεστικό, γερανοφόρο, απορριμματοφόρο κ.ά.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή να επισκεφθεί το περίπτερο της Wuzheng Hellas στην προσεχή ΔΕΘ 2019.
Παράλληλα, σας προσφέρουμε μια πρόγευση του νέου 3ΜΧ στο παρακάτω video…