Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο καλαίσθητος εσωτερικός διάκοσμος του Vito Tourer Pro, διαθέτει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ενώ προσφέρει πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους για μικροαντικείμενα στη διάθεση του οδηγού.

Στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων "PRO Dark Edition" περιλαμβάνονται επενδύσεις από μαύρη δερματίνη σε όλες τις θέσεις επιβατών...

... ενώ εφόσον απαιτείται, τα καθίσματα της 2ης σειράς μπορούν να τοποθετηθούν με αντίθετη φορά από τα αντίστοιχα της 1ης και της 3ης.

Με όλα τα καθίσματα στη θέση τους, το Vito Tourer Long προσφέρει 0,99 κ.μ. για τις αποσκευές έως το ύψος της εταζέρας ή έως 1,22 κ.μ. έως την οροφή.

¶νεση και ασφάλεια στον υπερθετικό βαθμό

Από την πρώτη στιγμή που είτε ο οδηγός, είτε –έως και 8- επιβάτες του νέου Vito Tourer Dark Edition εισέρχονται στο εσωτερικό του, αντιλαμβάνονται πως δεν έχουν να κάνουν μια ένα… συνηθισμένο μέσο μεταφοράς. Ο εσωτερικός διάκοσμος διακρίνεται για τις έντονες καμπύλες και τις σχετικά λιτές γραμμές που έχουν υιοθετηθεί ενώ, οι επενδύσεις από μαύρη δερματίνη συνδυάζονται ιδανικά με τα επίσης μαύρα πλαστικά πολύ καλής ποιότητας. Σε ότι αφορά στον οδηγό, θα εκτιμήσει την εξαιρετική θέση και την πολύ καλή στήριξη που του προσφέρει το πλήρως ρυθμιζόμενο κάθισμα ενώ, χωρίς –σχεδόν- «τυφλά» σημεία είναι και το περιμετρικό οπτικό του πεδίο. Παράλληλα, εξαιρετικό είναι και το επίπεδο παθητικής ασφάλειας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μετωπικούς αερόσακους καθώς και πλευρικούς – κεφαλής για τους επιβάτες της πρώτης σειράς καθισμάτων. Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους επιβάτες, το μεγάλο άνοιγμα της πλευρικής θύρας ανοίγει διάπλατα τον… δρόμο για ένα προσεγμένο σχεδιαστικά εσωτερικό που (ειδικά στις εκδόσεις Dark Edition) προσφέρεται η δυνατότητα τοποθέτησης της 2ης σειράς καθισμάτων σε αντίθετη φορά (vis-a-vis), γεγονός που δημιουργεί ένα μικρό… καθιστικό εντός του οχήματος. Οι έως και έξι επιβάτες των συγκεκριμένων σειρών, έχουν στη διάθεση τους μεταξύ άλλων αυτονόμες παροχές από το ημι-αυτόματο σύστημα κλιματισμού «Tempmatic» ενώ το επίπεδο άνεσης που προσφέρουν τα καθίσματα, κυμαίνεται στο άνω άκρο των προτάσεων της κατηγορίας. Καταλήγοντας, αναφορικά με τον χώρο για τις αποσκευές, το Vito Tourer Long, που είχαμε στη διάθεση μας για τις ανάγκες της φωτογράφισης, είναι σε θέση να μεταφέρει αντικείμενα με όγκο έως και 1κ.μ. έως το ύψος  της εταζέρας (1,22 κ.μ. μέχρι την οροφή του οχήματος) με όλες τις σειρές καθισμάτων στη θέση τους. Στην περίπτωση δε που ο ιδιοκτήτης αποφασίζει να αφαιρέσει (εύκολα και γρήγορα χωρίς εργαλεία) τη 2η και τη 3η σειρά καθισμάτων, το ωφέλιμο μήκος του χώρου που απελευθερώνεται αυξάνεται έως και στα 2.653 χλστ.!

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ