Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η σκοτεινή πλευρά της πολυτέλειας

6.935 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2017)

Το νέο πακέτο εξοπλισμού «Dark Edition» των επιβατικών εκδόσεων «Tourer» του Mercedes-Benz Vito αναβαθμίζει σημαντικά το έτσι και αλλιώς κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας του γερμανικού μοντέλου.

Από την πρώτη στιγμή, η νέα γενιά του Mercedes-Benz Vito Tourer, της επιβατικής δηλαδή έκδοσης του γερμανικού μοντέλου, κατάφερε να θέσει νέα πρότυπα σε ότι αφορά στην ενεργητική – παθητική ασφάλεια των οχημάτων της κατηγορίας του, ενώ την ίδια στιγμή εντυπωσιάζει με τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης που προσφέρει στους έως και εννέα επιβάτες που είναι σε θέση να μεταφέρει.   Σε μια προσπάθεια να προσφέρει ακόμη περισσότερα οφέλη στους πελάτες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο και πιο συγκεκριμένα στην μεταφορά επιβατών από ξενοδοχειακές μονάδες, καταλύματα, boutique hotels, ξενώνες κ.ο.κ., η Mercedes-Benz Ελλάς λανσάρει φέτος ένα νέο πακέτο εξοπλισμού με την ονομασία «Dark Edition» που διακρίνεται για τα πολλαπλά στοιχεία άνεσης. Την ίδια στιγμή μάλιστα, με βάση το κόστος αυτών, το συνολικό όφελος που αποκομίζει ο υποψήφιος ιδιοκτήτης του Vito Tourer Dark Edition, ανέρχεται έως και 4.850 ευρώ! Χαρακτηριστικές είναι εξάλλου οι δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή Επαγγελματικών Οχημάτων της εταιρείας, κ. Α. Ευαγγελούλη, ο οποίος τονίζει σχετικά πώς: «… Με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για νέο ρεκόρ επισκεπτών και φέτος στην Ελλάδα, οι επαγγελματίες του τουρισμού επιδιώκουν να προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες τους. Το Vito Tourer Dark Edition έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να δώσει στον επαγγελματία αυτό που πραγματικά χρειάζεται: ένα αστέρι στις υπηρεσίες του, το οποίο προσθέτει αξία σε κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού». Καταλήγοντας, αξίζει να τονίσουμε πως η νέες «Dark Edition» εκδόσεις του Vito Tourer δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και βασίζονται στις εκδόσεις PRO 111 CDI Long και PRO 111 CDI Extra Long. Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειώσουμε πως η Mercedes-Benz Ελλάς προσφέρει χρηματοδοτικά προγράμματα για την απόκτηση του νέου Vito Dark Edition, ειδικά σχεδιασμένα για τον τουριστικό κλάδο, με εποχιακές δόσεις ή δυνατότητα αποπληρωμής σε έως και 84 μήνες.

Το νέο Vito Tourer Dark Edition με μια ματιά
Στον πλούσιο –βασικό- εξοπλισμό των εκδόσεων Dark Edition του Vito Tourer PRO περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής στοιχεία: Air-Condition για όλες τις θέσεις, διπλό κάθισμα συνοδηγού, τρεις επιλογές ως προς το μεταλλικό χρώμα του αμαξώματος (Μαύρο του οψιδιανού, Μπλε του καβανσίτη, γκρι της πέτρας), προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, καλύμματα τροχών από πλαστικό, επενδύσεις από μαύρη δερματίνη στο εσωτερικό και ράγες «vis-a-vis» για την 2η σειρά καθισμάτων.