Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Isuzu D-MAX AT35: Συμμετέχει σε αποστολή εξερεύνησης στην Ισλανδία

Isuzu D-MAX AT35: Συμμετέχει σε αποστολή εξερεύνησης στην Ισλανδία

  • Isuzu D-MAX AT35: Συμμετέχει σε αποστολή εξερεύνησης στην Ισλανδία
  • Isuzu D-MAX AT35: Συμμετέχει σε αποστολή εξερεύνησης στην Ισλανδία

Isuzu D-MAX AT35: Συμμετέχει σε αποστολή εξερεύνησης στην Ισλανδία

3.524 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2023)

Μία αντιπροσωπεία της Isuzu -η Hunt Forest Group- ετοιμάζει μία μικρή ομάδα, η οποία θα ξεκινήσει μία ισλανδική αποστολή εξερεύνησης για να επιδείξει την εντυπωσιακή ικανότητα του κορυφαίου μοντέλου Arctic Trucks AT35 της μάρκας.

To Isuzu D-MAX AT35 θα δοκιμαστεί στις ακραίες συνθήκες της Ισλανδίας

Καθ' όλη τη διάρκεια της αποστολής, η ομάδα θα επισκέπτεται τα εμβληματικά φυσικά ορόσημα της Ισλανδίας, όπως καταρράκτες, θερμοπίδακες, παγετώνες και παραλίες, προκειμένου το AT35 να δοκιμαστεί σε έντονες συνθήκες στην ύπαιθρο στην πατρίδα των προγόνων της Arctic Trucks.
 

Το ταξίδι θα καλύψει πάνω από 8.000 χλμ. και 10 χώρες

Επικεφαλής του ταξιδιού θα είναι ο Gareth Thomas, ο διευθυντής πωλήσεων της Arctic Trucks του Hunt Forest Group της Isuzu, ο οποίος θα ξεκινήσει με το ειδικά διαμορφωμένο όχημα την Πέμπτη 16 Μαρτίου, φτάνοντας στην Ισλανδία την Τρίτη 21 Μαρτίου. Στο σύνολό του, το ταξίδι θα καλύψει πάνω από 8.000 χλμ. και 10 χώρες, με την ομάδα να ταξιδεύει από την Αγγλία στο Καλαί, στη συνέχεια στην κορυφή της Δανίας, όπου θα επιβιβαστεί σε πλοίο και θα πλεύσει στην Ισλανδία, πριν επιστρέψει στην Αγγλία τη Δευτέρα 3 Απριλίου.
 

Το ειδικά διαμορφωμένο D-MAX από την Arctic Trucks

Σκοπός του ταξιδιού είναι να δοκιμαστεί και να εξελιχθεί  το μοντέλο Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35, με την ομάδα να επισκέπτεται ακόμη και το εργαστήριο Arctic Trucks για να κατανοήσει περαιτέρω τη διαδικασία πίσω από τη δημιουργία ενός μοντέλου AT35. Ο Gareth μέσω των social media και βίντεο, θα παρουσιάζει το όχημα στα σκληρά και δύσκολα περιβάλλοντα της Ισλανδίας.
 

«Το AT35 έχει σχεδιαστεί για να είναι άνετο και εξαιρετικά ικανό τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου»

Ο Graham Joll, Regional Sales Manager της Isuzu UK, σχολίασε: «Η τεράστια προσπάθεια και η προετοιμασία που έκανε η Hunt Forest Group για αυτήν την αποστολή αποδεικνύει πραγματικά τη δέσμευσή τους στη μάρκα, κάνοντας τους να ξεχωρίζουν μεταξύ των αντιπροσώπων της Isuzu Arctic Trucks. Ακολουθώντας αυτό το ταξίδι, θα είναι υπέροχο να δούμε το AT35 να αντιμετωπίζει ακριβώς τα τοπία για τα οποία κατασκευάστηκε και να ακολουθεί το ταξίδι του στα διάφορα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης». Από την πλευρά του, ο Gareth Thomas, Διευθυντής Πωλήσεων Isuzu και Arctic Trucks στο Hunt Forest Group, δήλωσε: «Θα είναι ένας επικός δρόμος και μια πραγματική ευκαιρία για εμάς να παρουσιάσουμε το AT35 στο φυσικό του περιβάλλον. Το AT35 έχει σχεδιαστεί για να είναι άνετο και εξαιρετικά ικανό τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, επομένως το ταξίδι είναι η ιδανική διαδρομή για να εξερευνήσετε και τα δύο».
 

Ειδικά βελτιωμένο τόσο για εντός όσο και για εκτός δρόμου χρήση

Το Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 είναι ένα επαγγελματικά ανασχεδιασμένο όχημα που ενσωματώνει σημαντικές βελτιώσεις στο αμάξωμα, το πλαίσιο, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, την ανάρτηση, τους τροχούς και τα ελαστικά, ενώ διατηρεί την πενταετή εγγύηση της Isuzu. Αυτό το νέο μοντέλο halo έχει αναπτυχθεί και σχεδιαστεί για να χειρίζεται τα πιο δύσκολα τοπία με ευκολία, ενώ προσφέρει ξεχωριστή παρουσία και αυθεντική απόδοση χάρη στα ελαστικά παντός εδάφους 35" και την αναβάθμιση της ανάρτησης Bilstein, καθιστώντας το το τέλειο pick-up για όσους αναζητούν την περιπέτεια.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε