Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η κορυφαία έκδοση του Nissan Navara με την ονομασία «Off-Roader AT32» είναι πλέον διαθέσιμη στην αγορά της Μ. Βρετανίας.

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του «θηρίου»!

27.666 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2020)

Η Nissan ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων της κορυφαίας έκδοσης του Navara, της «Off-Roades AT32» που υπόσχεται απροβλημάτιστη κίνηση ακόμη και σε ακραίες εκτός δρόμου συνθήκες!

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η έναρξη των πωλήσεων της κορυφαίας –ειδικής- έκδοσης του Nissan Navara με την ονομασία «Off-Roader AT32» είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις αρχές του 2020 ωστόσο, λόγω της πανδημίας καθυστέρησε αρκετά.
Τα σημαντικά νέα είναι ωστόσο πως το εντυπωσιακό αυτό, ειδικά εξελιγμένο, Pick-Up είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά της Μ. Βρετανίας με κόστος από 42.850 λίρες (46.634 ευρώ περίπου).
Σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του Navara, η «Off-Roader AT32» διαφοροποιείται σημαντικά χάρη σε στοιχεία όπως π.χ. η εκτεταμένες προστατευτικές επενδύσεις από αλουμίνιο στο κάτω μέρος του αμαξώματος και φυσικά, τα ειδικά ελαστικά «Nokian Rotiiva AT Plus» των 31,6 ιντσών που συνδυάζονται με σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου.
Τα εν λόγω ελαστικά εφοδιάζονται επίσης με διπλές βαλβίδες που επιτρέπουν την αλλαγή της πίεσης των ελαστικών προκειμένου το όχημα να είναι σε θέση να κινηθεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σε διάφορους τύπους εδάφους.
Η συνεργασία της Nissan με την εταιρεία βελτιώσεων «Arctic Trucks» έχει μεταξύ άλλων επιφέρει ειδικές προσθήκες στο Navara Off-Roader AT32 όπως οι προτεταμένοι θόλοι των τροχών καθώς και η τροποποιημένη δομή και ρύθμιση της ανάρτησης (Arctic Trucks Bilstein) που όπως είναι φυσικό αυξάνει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος.
Αναλόγως των προτιμήσεων και των επιλογών του ιδιοκτήτη, το Navara AT32 θα προσφέρεται με στοιχεία εξοπλισμού όπως ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλείδωμα του εμπρός διαφορικού, ειδική εισαγωγή (τύπου «snorkel») αέρα για τον κινητήρα κ.ά. που διασφαλίζουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα διέλευσης από υδάτινα εμπόδια βάθους έως και 800 χλστ.
Φυσικά, σε ότι αφορά στον τομέα της ασφάλειας, η εν λόγω έκδοση δεν θα μπορούσε να μην επιδεικνύει έναν πληρέστατο κατάλογο ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του έργου του οδηγού όπως τα Hill Start Assist, Hill Descent Control, Intelligent Emergency Braking, Intelligent Around View Monitor κ.ά., όπως βεβαίως και οι συμβατικές εκδόσεις του ιαπωνικού Pick-Up.