Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι νέες εκδόσεις «PRO» για τα Vans της Mercedes-Benz έχουν εξελιχθεί ειδικά για την ελληνική αγορά και διακρίνονται για τον πλούσιο εξοπλισμό.

Παράλληλα, συνοδεύονται από ελάχιστο Όφελος που ξεκινά από τα 2.000 ευρώ για το Citan Van…

… από 2.400 ευρώ για το Vito Van…

… και από 2.100 ευρώ για το Sprinter Van…

… χωρίς να παραβλέπουμε τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης που έχει εξελίξει η εταιρεία.

Mercedes-Benz Vans: Νέες εκδόσεις «PRO»

30.781 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2020)

Η Mercedes-Benz παρουσίασε τις νέες εκδόσεις «PRO» για τα Citan, Vito & Sprinter που συνοδεύονται μεταξύ άλλων και με Όφελος από 2.000 ευρώ.

Προκειμένου να καλύψει απόλυτα τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών της, στο πλαίσιο και της εποχής που διανύουμε, η Mercedes-Benz Ελλάς δημιουργεί νέες λύσεις και ειδικές προσαρμοσμένες προτάσεις οχημάτων, ειδικά στον κλάδο των επαγγελματικών τους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των νέων, σχεδιασμένων αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, εκδόσεων «PRO» για τα Citan, Vito & Sprinter, που εκτός του πληρέστατου εξοπλισμού άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης του έργου του οδηγού, συνδυάζονται με σημαντικά Οφέλη στο κόστος αγοράς τους καθώς και νέα προγράμματα χρηματοδότησης.
 
Οι νέες εκδόσεις «PRO»
 
Σε ότι αφορά στον εξοπλισμό, οι νέες εκδόσεις «PRO» που προσφέρονται για τα Citan, Vito και Sprinter, έχουν αναβαθμιστεί και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων στοιχεία όπως κάμερα οπισθοπορείας, θερμαινόμενους και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες, δίφυλλη πίσω πόρτα με μεγάλο εύρος ανοίγματος, σύστημα κλιματισμού, ηχοσύστημα με Bluetooth καθώς και πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού όπως τα Active Brake Assist, Attention Assist, Crosswind Assist, Hill Start Assist κ.ά.
Παράλληλα όμως, αποτελούν και μια ιδιαίτερα συμφέρουσα επιλογή ως προς τον οικονομικό τομέα δεδομένου ότι το Ελάχιστο Όφελος απόκτησης ενός Mercedes-Benz Van PRO ξεκινά από τα 2.000 ευρώ για το Citan, από τα 2.100 ευρώ για το Sprinter και από τα 2.400 ευρώ για το Vito.
Περισσότερα για τις νέες εκδόσεις «Mercedes-Benz Vans PRO» μπορείτε να δείτε εδώ…
 
Σε συνδυασμό με νέα προγράμματος χρηματοδότησης
 
Εκτός όλων των παραπάνω, οι νέες εκδόσεις «PRO» των Mercedes-Benz Vans συνοδεύονται και από νέα προγράμματα χρηματοδότησης.
Το πρώτο εξ αυτών ονομάζεται «Drive Now, Pay Later» και ουσιαστικά επιτρέπει την καταβολή της πρώτης δόσης μετά από έξι (6) μήνες.
Το δεύτερο φέρει την ονομασία «FLEXPayment» και προβλέπει χαμηλή δόση αποπληρωμής για ένα (1) έτος και 2ετή Δωρεάν Επέκταση Εγγύησης.
Περισσότερα για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Mercedes-Benz Ελλάς που συνδυάζονται με τις νέες εκδόσεις «PRO», μπορείτε να δείτε εδώ