Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το σύστημα «Pre-Collision Assist» αναλαμβάνει να μειώσει τη σφοδρότητα πάσης φύσεως μετωπικών συγκρούσεων του οχήματος.

Αντίστοιχα, το «Traffic Sign Recognition» είναι σε θέση να αναγνωρίζει τη σήμανση του ΚΟΚ και να ενημερώνει τον οδηγό π.χ. για τα όρια ταχύτητας ανά περίπτωση.

Πολλαπλές περαιτέρω αναβαθμίσεις για τα Transit & Transit Custom

Πέραν του νέου πετρελαιοκινητήρα των 2,0λτ., η Ford θα προσφέρει αρκετές νέες τεχνολογίες με τα Transit και Transit Custom, που άπτονται του ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος αλλά και της υποβοήθησης του έργου του οδηγού κάτω από όλες τις συνθήκες κίνησης, φορτίου ή οδοστρώματος. 
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε τις εξής: 
l Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection
Το εν λόγω σύστημα αναλαμβάνει να μειώσει τη σφοδρότητα των μετωπικών συγκρούσεων με άλλα οχήματα ή πεζούς, επιτρέποντας στον οδηγό να αποφύγει την πλειοψηφία των επικίνδυνων καταστάσεων που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια του δρομολογίου. 
l Adaptive Cruise Control
Κάνοντας χρήση ειδικών αισθητήρων ραντάρ, η εν λόγω τεχνολογία επιτρέπει τη διατήρηση της βέλτιστης απόστασης ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. 
l Traffic Sign Recognition
Το εν λόγω σύστημα είναι σε θέση να ενημερώνει άμεσα τον οδηγό για όρια ταχύτητας που ισχύουν στο συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής, καθώς και άλλους περιορισμούς που τίθενται από τη σήμανση του Κ.Ο.Κ. 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ford - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ