Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα Ford Transit & Transit Custom θα εφοδιάζονται πλέον με τεχνολογίες όπως το «Side Wind Stabilisation»…

… αλλά και το «SYNC 2» με δυνατότητα ελέγχου διαφόρων λειτουργιών του οχήματος μέσω φωνητικών εντολών.

Παράλληλα, προς το τέλος του 2016, η Ford θα προσφέρει και ένα νέο αυτόματο – σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, 6 σχέσεων, με την ονομασία «SelectShift».

Αναβαθμισμένο Electronic Stability Control και όχι μόνο…

Πέραν των όσων αναφέρουμε, το ηλεκτρονικό σύστημα Electronic Stability Control (ESC) που θα συμπεριλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό αμφότερων των μοντέλων, ενσωματώνει πλέον νέες τεχνολογίες όπως οι: 
l Side Wind Stabilisation
Το συγκεκριμένο σύστημα αναλαμβάνει να ασκήσει μερική ισχύ πέδησης στους τροχούς της μιας πλευράς του οχήματος, προκειμένου να διατηρήσει την ευστάθεια του αμαξώματος σε περιπτώσεις έντονων πλευρικών ριπών ανέμου. 
l Curve Control
Πρόκειται για μια εξειδικευμένη τεχνολογία της Ford που διασφαλίζει τη μείωση της ταχύτητας του οχήματος, όταν αυτό εισέρχεται σε μια έντονη καμπή – στροφή του δρόμου, με υψηλή ταχύτητα (π.χ. κατά την έξοδο από έναν αυτοκινητόδρομο). 
l Roll Stability Control
Το συγκεκριμένο σύστημα είναι σε θέση να αποτρέψει την ανατροπή του οχήματος, επεμβαίνοντας στην απόδοση της ροπής του κινητήρα και στην πέδηση κάθε τροχού ξεχωριστά. 
Επιπρόσθετα, τα Ford Transit και Transit Custom θα εφοδιάζονται πλέον και με το σύστημα πολυμέσων «SYNC 2» που επιτρέπει τον έλεγχο διάφορων λειτουργιών του οχήματος διαμέσου φωνητικών εντολών, το οποίο συνδυάζεται με μια –υψηλής ευκρίνειας- έγχρωμη οθόνη αφής 6 ιντσών. 
Μάλιστα στην περίπτωση του Ford Transit Custom, η οθόνη του συστήματος έχει μεγαλύτερο μέγεθος (4,0 ίντσες από 3,5 ίντσες).
Παράλληλα, έως το τέλος του 2016, η Ford θα προσφέρει ένα νέο αυτόματο κιβώτιο –έξι (6) σχέσεων- με την ονομασία «SelectShift» που συνδυάζεται ιδανικά με το σύστημα Auto-Start-Stop ενώ, θα προσφέρει και τη δυνατότητα σειριακής εναλλαγής των σχέσεων από τον οδηγό, από κουμπιά πάνω στον επιλογέα ταχυτήτων. 
Η λίστα με τις αναβαθμίσεις των Transit & Transit Custom δεν σταματά ωστόσο εδώ καθώς, θα λανσαριστούν και εκδόσεις με σύστημα αερανάρτησης για τον πίσω άξονα χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την ύπαρξη και συστήματος 4κίνησης «All-Wheel-Drive». 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ford - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ