Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Expert είναι καλαίσθητος και διακρίνεται για την ευρυχωρία και την πρακτικότητα του.

Χαρακτηριστική είναι η ύπαρξη πολλαπλών και πλήρως εκμεταλλεύσιμων αποθηκευτικών χώρων, κυριολεκτικά παντού.

Προηγμένες νέες τεχνολογίες αναλαμβάνουν να υποβοηθήσουν το έργο του οδηγού…

… όπως για παράδειγμα το σύστημα «Head-Up Display».

Νέα σχεδίαση εσωτερικού

Αν και το συνολικό ύψος του αμαξώματος έχει περιοριστεί στα 1,90μ., το νέο Expert προσφέρει μια νέα θέση οδήγησης με το κάθισμα του οδηγού να έχει τοποθετηθεί πιο ψηλά, προσφέροντας βελτιωμένο περιμετρικό οπτικό πεδίο. 
Πέραν αυτού, όλες βασικές εκδόσεις του θα προσφέρονται με διπλό κάθισμα συνοδηγού. 
Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι καλαίσθητος και το σχήμα του ενισχύει την ευρυχωρία του της καμπίνας ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην διασφάλιση πολλαπλών αποθηκευτικών χώρων με ωφέλιμο όγκο άνω των 40λτ. εντός της καμπίνας ενώ, ειδικά στις εκδόσεις Long, έχει διασφαλιστεί αποθηκευτικός χώρος 73λτ. κάτω από τις θέσεις των συνοδηγών. 
Παράλληλα, σημαντικές είναι οι βελτιώσεις που έχουν επιτευχθεί σε ότι αφορά στην ηχομόνωση και την θερμομόνωση της καμπίνας ενώ, περιττεύει να αναφέρουμε πως ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλούσιος και περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες. 
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφερθούμε στο σύστημα «Head-up display»μέσω του οποίου, μια σειρά από βασικές λειτουργίες του οχήματος όπως π.χ. οι ενδείξεις του υπολογιστή ταξιδιού, προβάλλονται σε μια διάφανη επιφάνεια στη βάση του παρμπρίζ, στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού, μειώνοντας τις πιθανότητες απόσπασης της προσοχής του κατά την οδήγηση. 
Προηγμένα συστήματα πολυμέσων με δυνατότητα ελέγχου μέσω φωνητικών εντολών είναι διαθέσιμα ενώ το Driver Attention Alert ελέγχει την συμπεριφορά του οδηγού συνεχώς. 
Πέραν αυτού, το μεγάλο άνοιγμα των θυρών διευκολύνει την πρόσβαση των επιβατών των πίσω σειρών καθισμάτων στις θέσεις τους ενώ ηλεκτρονικά συστήματα όπως το «VisioPark 1» κάνουν χρήση αισθητήρων και καμερών προκειμένου να προσφέρουν στον οδηγό άμεση κατόπτευση των τεκταινόμενων πίσω από το όχημα κατά τη διάρκεια της οπισθοπορείας. 
Το Active Safety Brake είναι σε θέση να ακινητοποιήσει πλήρως το όχημα σε ταχύτητες έως και 30χλμ./ώρα όταν ανιχνεύσει το ενδεχόμενο πρόσκρουσης του, ακόμη και αν δεν επέμβει ο οδηγός ενώ μπορεί να μειώσει σημαντικά τις δυνάμεις της πρόσκρουσης σε υψηλότερες ταχύτητες. 
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως το νέο Peugeot Expert, όπως και τα Citroen Jumpy και Toyota Proace, απέσπασαν πρόσφατα βαθμολογία πέντε αστέρων στα crash-tests τουEuro NCAP, αναφορικά με την παθητική προστασία των επιβατών τους σε περίπτωση ατυχήματος. 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Peugeot - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ