Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέο Peugeot Expert

10.399 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2016)

Με νέα επιβλητική, δυναμική και σημαντικά πιο πρακτική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, το νέο Peugeot Expert, όπως αντίστοιχα και η νέα γενιά του Citroen Jumpy, έρχονται να αλλάξουν πλήρως τα δεδομένα στην κατηγορία των ελαφρών Van σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, από το καλοκαίρι του 2016 όταν και θα ξεκινήσει η παραγωγή τους.

Με μια πληρέστατη γκάμα εκπροσώπων στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων για τις εταιρείες Citroen και Peugeot, ο Όμιλος PSA κατάφερε μέσα στο 2015 να αποσπάσει μερίδιο 19,5% σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ωστόσο, οι βλέψεις του για τα επόμενα χρόνια είναι πολύ μεγαλύτερες. 
Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς και στην διείσδυση του PSA σε νέες αγορές, αναμένεται να διαδραματίσουν οι νέες γενιές των Peugeot Expert και Citroen Jumpy που παρουσιάστηκαν πριν από λίγες ημέρες στους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου, στη γραμμή παραγωγής Sevelnord, κοντά στο Παρίσι, όπου τα δύο αυτά μοντέλα κατασκευάζονται (όπως φυσικά και το Toyota Proace).
Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου PSA, κ. Carlos Tavares, η CEO της Citroen, κ. Linda Jackson, αλλά και ο επικεφαλής της Peugeot, κ. Maxime Picat (μίνι – συνέντευξη του οποίου μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω), εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το μέλλον, μια απολύτως δικαιολογημένη άποψη κατά τη γνώμη μας, δεδομένου ότι, τα νέα Citroen Jumpy και Peugeot Expert εμφανίζονται ριζικά αναβαθμισμένα σε όλους τους τομείς και αναμένεται να θέσουν σημαντικά… διλλήματα στον ανταγωνισμό.