Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Peugeot Expert θα προσφέρει χώρο φόρτωσης με όγκο από 4,6 – 6,6 κ.μ. και ωφέλιμο φορτίο 1.400 κιλών σε όλες τις εκδόσεις του.

Χάρη σε έξυπνες λύσεις όπως το σύστημα Moduwork, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης μπορεί να αυξηθεί κατά 1,16μ. έως και στα 4,02μ.

Το νέο Expert θα προσφέρεται με διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό ενώ…

… χάρη στο σύστημα Moduwork μπορεί να διασφαλιστεί ένας μεγάλος χώρος στο εσωτερικό της καμπίνας ή…

… να αυξηθεί το μέγιστο ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης.

Εκτεταμένη γκάμα εκδόσεων με μήκος από 4,6μ. μόλις!

Η προηγούμενη γενιά του Expert ήταν διαθέσιμη με δύο μήκη αμαξώματος (4,80μ. ή 5,13μ.), ωφέλιμο μήκος για τον χώρο φόρτωσης από 2,26μ. – 2,56μ. και ωφέλιμο όγκο από 5,0 – 7,0 κ.μ. ανάλογα με το μήκος και το ύψος της οροφής (απλή ή υπερυψωμένη). 
Θέλοντας να ικανοποιήσει απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών της, ιδίως στην μεταφορά προϊόντων εντός της πόλης, η Peugeot θα προσφέρει το νέο Expert σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος με μήκος από 4,6μ. – 5,3μ. και δύο μήκη μεταξονίου 2,92μ. και 3,27μ. αντίστοιχα. 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η νέα έκδοση «Compact» με μήκος 4.606 χλστ. που παρά τις ιδιαίτερα περιορισμένες διαστάσεις της και την εξαιρετική ευελιξία (κύκλος στροφής 11,30μ.), είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό της φορτία με όγκο 4,6 – 5,1κ.μ. (με αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού). 
Παρά το μειωμένο μήκος του αμαξώματος (από 179 – 199 χλστ.) και του μεταξονίου στις εκδόσεις Compact & Standard σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, το νέο Expert έχει να επιδείξει αύξηση του μέγιστου ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης κατά από 1,06 – 1,09μ. στις εν λόγω εκδόσεις. Επιπρόσθετα, το βασικότερο γνώρισμα του είναι πως, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του έχει αυξηθεί στα 1.400 κιλά ενώ η προηγούμενη γενιά προσέφερε τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων με βάρος από 1.000 – 1.200 κιλά. 
Σε ότι αφορά στις επιβατικές του εκδόσεις, το νέο Expert είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 9 επιβάτες σε τρεις σειρές καθισμάτων ενώ, ανάλογα με το μήκος του αμαξώματος και τη διάταξη των θέσεων στο εσωτερικό του, με όλα τα καθίσματα στη θέση τους, προσφέρει χώρο για τις αποσκευές με μήκος από 924 – 1.838 χλστ. και ωφέλιμο όγκο από 140 – 1.237 λίτρα μέχρι την εταζέρα! 
Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στην ύπαρξη του συστήματος «Moduwork» που επιτρέπει την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού προκειμένου να διασφαλιστεί χώρος για την μεταφορά αντικειμένων μεγάλου όγκου και στο εσωτερικό της καμπίνας ή την αύξηση του ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης κατά 1,16μ. 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Peugeot - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ