Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανετο και ευρύχωρο εσωτερικό

Η γεμάτη καμπύλες σχεδίαση του αμαξώματος του Toyota Hilux αποτελεί το βασικό μοτίβο και στην εξέλιξη της σχεδίασης του εσωτερικού διακόσμου όπου, το μεγάλο ωφέλιμο πλάτος της καμπίνας και οι άνετοι χώροι για τα γόνατα και το κεφάλι των πίσω επιβατών, κυριαρχούν.
Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος ενώ αρκετές είναι οι θήκες για διάφορα μικροαντικείμενα. Χαρακτηριστική είναι η ύπαρξη του υποβραχιόνιου (με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στο εσωτερικό του) μεταξύ των καθισμάτων του οδηγού και του συνοδηγού.
Όπως προαναφέραμε και στο εισαγωγικό, το Toyota Hilux, αν και έχει εξελιχθεί για να ανταποκριθεί ακόμη και στην πιο σκληρή χρήση, είναι σε θέση να προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στους επιβάτες του με το επίπεδο κύλισης της να παραπέμπει σε επιβατικά οχήματα και τον σχετικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει στοιχεία όπως αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα παντού, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα που μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικές πηγές δεδομένων μέσω USB ή και ασύρματα (Bluetooth) κ.ά.
Παράλληλα, τα καθίσματα προσφέρουν πολύ καλή πλευρική και οσφυϊκή στήριξη του σώματος και θα διατηρήσουν τον οδηγό ξεκούραστο ακόμη και μετά από πολύωρες διαδρομές. Επιπρόσθετα, η εξαιρετική ρύθμιση της ανάρτησης, θα απορροφήσει αποτελεσματικά το σύνολο των ανωμαλιών του οδοστρώματος (εντός και εκτός δρόμου). 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toyota - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ