Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος βασίζεται σχεδιαστικά σε πολλαπλές έντονες καμπύλες ενώ τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι μαλακά στην αφή.

Τα καθίσματα είναι αναπαυτικά και με καλή στήριξη του σώματος…

… ενώ ο «αέρας» για το κεφάλι και τα γόνατα των πίσω επιβατών είναι μεγάλος.

Μέσω της οθόνης αφής στην κεντρική κονσόλα, ελέγχονται πολλαπλές λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων.

Θέσεις για μικροαντικείμενα υπάρχουν πολλές, όπως π.χ. εντός του υποβραχιόνιου μεταξύ των εμπρός καθισμάτων.

Ευρύχωρο και άνετο εσωτερικό

Σχεδιαστικά, ο εσωτερικός διάκοσμος του Actyon Sports είναι καλαίσθητος και με καλή ποιότητα υλικών ωστόσο, το σίγουρο είναι πως απαιτείται από τον οδηγό μια περίοδος εξοικείωσης με την –αρκετά τροποποιημένη- διάταξη των διαφόρων χειριστηρίων.
Σε κάθε περίπτωση, η εργονομία τους είναι καλή και η κεντρική κονσόλα φέρει μια μεγάλη οθόνη αφής μέσω της οποίας ελέγχονται πολλαπλά στοιχεία του συστήματος πολυμέσων όπως το ηχοσύστημα, το σύστημα πλοήγησης κ.ά.
Θέσεις για μικροαντικείμενα υπάρχουν πολλοί τόσο στη βάση της κεντρικής κονσόλας, το «βαθύ» εσωτερικό του υποβραχιόνιου μεταξύ των εμπρός καθισμάτων, την οροφή, κάτω από τη βάση των πίσω θέσεων κ.ά. ενώ, τα καθίσματα είναι αναπαυτικά και με καλή στήριξη του σώματος.
Ο αέρας για τα γόνατα και το κεφάλι των πίσω επιβατών ευνοεί και μεγαλόσωμους επιβάτες ενώ γενικότερα, η ηχομόνωση της καμπίνας κρίνεται ως πολύ καλή.

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ